Trabzonspor Pouraliganji'den haber bekliyor

Trabzonspor Pouraliganji'den haber bekliyor
Majid Hosseini ve Zargo Toure ile stoper hattını tamamlayan Trabzonspor'da üçüncü isim için çalışmalar sürüyor. En önemli aday konumunda bulunan Morteza Pouraliganji'den haber bekleniyor.

Trabzonspor üçüncü İranlı futbolcu için girişimlerini sürdürüyor. Dünya Kupası'nda Hosseini ile birlikte oluşturduğu stoper tandeminde önemli bir performans gösteren ve birçok takımdan teklif alan Morteza Pouraliganji için tüm şartlar zorlanıyor. Serbest statüde bulunan tecrübeli futbolcu için Amiri ve Hosseini'yi devreye sokan bordo mavililer bir an önce bu transferi de tamamlamak amacında. Gelen tekliflere göre anlaşma zemininin oluşabileceği gelen bilgiler arasında.

Avrupa'nın önemli takımlarının radarında bulunan Pouraliganji'yi İngiltere ve İspanya'dan başta olmak üzere pek çok kulüp takip ediyor. Trabzonspor'u bu sebeple beklemeye alan ve kendisine gelecek olan tekliflere göre bordo mavililere cevap vereceği öğrenilen İranlının alternatifi Ermin Bicakcic'in transferi de olumsuz sonuçlanmıştı.

Waris dönmek istiyor
İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Spartak Moskova'dan önemli bir bonservis bedeli ile takıma kazandırılan ve sonrasında Lorient'e satılan Waris'in Trabzonspor'a dönmek istediği öğrenildi. Ganalı futbolcu için kiralama yönetimi denenecek. Waris sosyal medya hesaplarından da bordo mavili taraftarlarla etkileşime başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.