Trabzonspor taraftarından Ağaoğlu'na: Forvet nerede başkan?

Trabzonspor taraftarından Ağaoğlu'na: Forvet nerede başkan?
UEFA Avrupa Ligi'ne bir hafta kaldı ancak Trabzonspor hala bir forvet alamadı. İki defa gün verilmesine rağmen imzalar atılmadı. Tarafar ise "Forvet nerede?" diye soruyor.

Bu sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Rodallega'nın gidişi sonrası hala bir forvetin takıma katılmaması taraftarın da tepkisini çekmeye başladı. Yaşanan ekonomik zorluklara rağmen Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Dığan iki defa tarih verdiği transferlerin takıma katılmaması belki de Avrupa'dan elenmeye neden olacak. Taraftar Ağaoğlu'na "Forvet nerede başkan" diye soruyor.

Elden kaçtılar!
Trabzonspor bu transfer döneminde pek çok isimle ilgilendi. Marcus Berg ile yapılan görüşmelerde İsveçli golcünün istediği fiyatı veremeyen Fırtına ilk mağlubiyeti burada yaşadı. Tecrübeli futbolcu Rusya ligi ekiplerinden Krasnodar'a imza attı. Ardından Ivan Santini gündeme geldi. Hırvat golcü ve ekibiyle görüşmelere başlayan Karadeniz temsilcisi bu transferde de olumsuz yanıt aldı. Santini Çin ekiplerinden Jiangsu Suning ile sözleşme imzaladı. Yaşı 35 olan ve geçen sezonun neredeyse tamamını yedek kulübesinde geçiren Adebayor'un peşine düşüldü. Nijerya asıllı Togolu golcünün istekleri yönetimi şaşırttı ancak görüşmeler devam ediyor. Patrick Schick'in adı bomba etkisi yarattı fakat o da tercihini büyük liglerden yapacağını açıkladı. Birçok futbolcunun daha anıldığı bordo mavililer en son kariyerinde 100'ün üstünde maç kaçıran Sturridge ile ilgileniyor. İngiliz futbolcuyu ilk kez ülkesinden dışarı çıkarabilmek için günlerdir ter döken yöneticilerin nasıl bir sonuçla bu transferi tamamlayacakları merak ediliyor. Eğer olumsuzlukla biterse yeni bir forvet için baştan süreç başlayacak.

Son gün 2 Ağustos
17 Ağustos'ta başlaması planlanan Süper Lig'de şampiyonluğun anahtarı olarak görülen santrafor transferi için sosyal medyadan yazan binlerce Trabzonspor taraftarı yönetime sitem etti. Kadroya dahil edilen isimlerin çoğundan memnun olan bordo mavililer forvet takviyesi konusunda yönetime tepki gösteriyor. Yeni santraforunu oynatabilmek için 2 Ağustos'a kadar süresi bulunan Karadeniz temsilcisinin yapacağı takviye merakla bekleniyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.