Trabzonspor transfer haberleri! Stoperde son dakika... O isim bu gece Trabzon'a geliyor

Trabzonspor transfer haberleri! Stoperde son dakika... O isim bu gece Trabzon'a geliyor
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Savunma hattına istediği takviyeyi bir türlü gerçekleştiremeyen Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Samsunspor maçında bir kez daha ortaya çıkan zaafları en aza indirmek isteyen yönetim, kısa süre sonra başlayacak Süper Lig öncesinde kararını verip yeni isimlere imza attırmak istiyor. Ayrıca bir oyuncunun menajeri de bu gece Trabzon'a gelecek.

Bu sezona Trondsen, Flavio, Marlon ve Plaza transferlerleriyle başlayan Trabzonspor'da stoper takviyesi kadar beklenen bir mevki bulunmuyor. İki sezondur şampiyonluk potasında bulunmasına rağmen stoperleri konusunda sıkıntılar yaşayan bordo mavililer artık beklenen hamleleri yapmak için bastırıyor. Gündemde olan üç isim Magallan, Vitor Hugo ve Yordan Osorio için pazarlıklarını sıklaştıran Fırtına'da Manuel Da Costa ve Majid Hosseini'nin takımdan ayrılması için görüşmeler yapılıyor.
 


Menajeri geliyor

Geçen sezon Esteghlal'den 517 bin euro karşılığında satın alınan Majid Hosseini için daha önce Sampdoria'dan gelen teklifi bularak reddeden bordo mavililer 2 milyon euroluk seviyeyi yukarı çekmek istiyor. İranlı stoperin satışından gelecek bonservisi sıcak para olarak transferde kullanmak amacında olan yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan 24 yaşındaki stoperin menajeri akşam saatlerinde İstanbul'a, ardından da Trabzon'a gelecek. Yarın da hem oyuncusuyla hem de başkan ve yöneticilerle bir toplantı yaparak yol haritası çizmesi bekleniyor. Da Costa'nın ise sözleşmesinin feshi gündemde. 450 bin euro garanti ücret kazanacak olan Faslı futbolcu için görüşmeler sürüyor. Hedefte cüzi de olsa bonservis kazanmak da var. Guilherme'nin maaşı için de temaslar devam ediyor. Eğer Brezilyalı teklifi kabul etmezse yollar ayrılabilir.

 

En yakın isim Osorio

Gündemde olan isimlerden bordo mavili formaya en yakın ism ise Yordan Osorio. Kiralık olarak forma giydiği Zenit'in kendisini ucuz bir bonservisle kadrosuna katma isteği Portekiz ekibini kızdırdı. Mavi beyazlılar ise 4 milyon euroluk bir kazanç elde etmek üzere aldığı karar neticesinde Karadeniz temsilcisiyke görüşmelerini sürdürüyor. Limit sebebiyle yüksek bonservisler ödeyemeyecek olan Trabzonspor'un ise iki yıl kiralama ile birlikte satın alma opsiyonunu masaya sunması ve çeşitli bonusları eklemesi bekleniyor. Vitor Hugo'nun ise kadrodaki düştüğü rotasyon oyuncusu statüsünden kurtulmak ve yeni bir maceraya yelken açmaya çok istekli olduğu öğrenildi. Magallan için de girişimler sürüyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.