Trabzonspor'un transferde gözü o maçta! Eğer takımı kaybederse...

Trabzonspor'un transferde gözü o maçta! Eğer takımı kaybederse...
Dört koldan transfer çalışmalarını yürüten Trabzonspor'da birçok isim ve kulüple temaslar sıklaştırılıyor. Yeni sezon hazırlık kampının başlamasına kısa bir süre kala imza attırmak istediği futbolcuları kaçırmak istemeyen bordo mavililer işi sıkı tutuyor. Onlardan biri de Alioski. Kuzey Makedonyalı futbolcunun kulübünün küme düşme hattında olması nedeniyle gözler bu hafta sonunda oynanacak maça çevrildi.

Geçen sezon büyük sorun yaşadığı sol bek mevkisini garanti altına almak isteyen Trabzonspor'da birçok isim gündemdeki sıcaklığını koruyor. Daha önce temaslarda bulunmasına rağmen renklerine katamadığı Alioski'yi yeniden listesine alan Fırtına'da Kuzey Makedonyalı futbolcunun kulübü Al Ahli'nin hafta sonunda oynanacağı maça klilitlenildi. Küme düşme hattında bulunan Cidde ekibi eğer bu hafta Al-Raaed karşısında kaybederse rakiplerinin kazanma durumuna göre küme düşme hattına gerileyebilir. Gelecek hafta ise Al Shabab deplasmanında sezonu tamamlayacak yeşil beyazlılar, olası bir kayıpla daha küme düşebilir. Bu durum Karadeniz ekibinin transferde elini güçlendirecek.

Al Ahli 28. haftası oynanan 16 takımlı Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 31 puanla 11. sırada bulunurken hafta sonundaki rakibi Al Raed ise 30 puanla 14'üncü basamakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.