Trabzonspor'un zirve yürüyüşü

Trabzonspor'un zirve yürüyüşü
Spor Toto Süper Lig'de 13 puanı bulunan Trabzonspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u konuk ediyor. Puanını 16'ya çıkarmak ve Galatasaray ile arasındaki farkı 3'e indirmek amacında olan bordo mavililer kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında Trabzonspor bu akşam sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek. İnişli-çıkışlı performansının ardından ligde art arda aldığı Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleriyle çıkışa geçen Trabzonspor, milli ara sonrasındaki ilk sınavına çıkacak. Erzurumspor'u mağlup ederek galibiyet serisini 3'e çıkarmayı hedefleyen Trabzonspor aynı zamanda zirve yarışı içinde çok kritik bir maç oynayacak.

Trabzonspor - Erzurumspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Medical Park'ta oynanacak ve bu akşam saat 20:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Trabzonspor - Erzurumspor muhtemel 11'ler...
Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Amiri, Rodallega, Burak
Erzurumspor: Sehiç, Auremir, Egemen, Lokman, Leo, Scuk, Kone, Taylan, Özer, Emrah, Sunu

Bordo-mavili takımda Mustafa Akbaş ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin sakatlıkları bulunuyor.

Galibiyetler anlam kazandı

Lider Galatasaray'ın Bursaspor ile 1-1 berabere kalması sonrasında Trabzonspor'un son iki karşılaşmada aldığı 6 puan daha da anlam kazandı. Trabzonspor bugün Erzurumspor'u mağlup ettiği taktirde 19 puanlı Galatasaray ile farkı 3'e düşürecek. Kendisini bir anda şampiyonluk potasında bulacak olan Trabzonspor bu nedenle Erzurum karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Kazanan 11 korunacak

Trabzonspor´da sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Kamil Ahmet ile Mustafa Akbaş bu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Ünal Karaman´ın, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında ligde son oynanan ve 3-1 kazandıkları Akhisarspor maçının 11´iyle sahaya çıkması bekleniyor.

Erzurumspor ile ilk kez

Trabzonspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce tarihlerinde ilk kez 2017-18 sezonunda Türkiye Kupası 5´inci Tur aşamasında karşılaşmıştı ve bu mücadelelerde Trabzonspor deplasmanda oynanan maçı 4-0, evinde oynanan karşılaşmayı ise 5-1´lik skorlarla kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.