Trabzonspor'a süper forvet! Willian Jose kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Trabzonspor'a süper forvet! Willian Jose kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Hazırlık maçlarında gol atma konusunda sıkıntılar yaşadığı forvet mevkisine takviye yapmak adına çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme birçok isim geliyor. Sörloth'tan şu ana kadar istediği cevabı elde edemeyen bordo mavililer son olarak Willian Jose ile ilgileniyor. Peki, Willian Jose kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Bordo mavililerin son olarak İspanya'da forma giyen Willian Jose ilgilenmesi taraftarları da heyecanlandırmaya başladı. Artem Dovbyk ile birlikte Koita'nın rotasyonu oluşturma fikri sornasında binlerce kişi sambacı hakkında sorgulamalar gerçekleştirerek hem hayatı hem de transferine yönelikbilgileri elde etmek istiyor. Peki, Peki, Willian Jose kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Görüşme yapıldı

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre Fırtına, İspanya ekibi ve 29 yaşındaki yıldızın menajeri ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig takımı Wolverhampton'da kiralık olarak forma giyen ve bir dönem adı Barcelona'nın da transfer listesinde yer alan Jose'yi bordo-mavililer kiralamak için Real Sociedad ile görüşme yaptı. Ancak İspanyol temsilcisi, oyuncunun sadece satış tekliflerini değerlendireceğini bildirdi. Yönetim de bunun üzerine taksitler halinde ödeme yapmak üzere bir öneri sundu. Fırtına'nın teklifinin detayları henüz netlik kazanmazken, Sociedad'ın talep ettiği bonservis bedelinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi. Yapılan ilk pazarlıkta rakamın 8 milyon euro'ya düşürüldüğü dile getirilse de bordo-mavililerin fiyatı daha da aşağıya çekip taksitler halinde ödeme yapmayı hedeflediği belirtiliyor. Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.


 

willian jose


 

Willian Jose kimdir?

Brezilya'nın Alagoas şehrine bağı Porto Calvo'da 23 Kasım 1991 tarihinde doğmuştur. Futbola Clube de Regatas Brasil'de başladı. Grêmio Barueri Futebol Ltda. B'den sonra Maldonado'ya transfer oldu. Ülkesine dönüşü ise Salo Paulo ile oldu. Kiralık geldiği dönemin ardından Gremio ve Santos'a da kiralandı.İlk kıta dışı deneyimi ise Real Madrid Castilla ile oldu. Real Zaragozave Las Palmas formalarını da kiralık olarak giydi. Real Sociedad 2016 yazdında kendisi için 6 milyon euro bonservis ödedi. Geçen sezonuise Wolverhampton'da geçirdi. 39 maçta 7 gol atıp 2 gol attı. Kariyerinde 1 İspanya Kupası ve 1 Sudamiercana şampiyonluğu bulunuyor. Futbol hayatında 366 kez sahaya çıkıp 102 defa rakip fileleri sarstı. 24 kere de arkadaşlarına gol servisinde bulundu. Piyasa değeri ise 18 milyon eurodur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.