Trabzonspor'da forvet harekatı! Sturridge olmazsa o isimler

Trabzonspor'da forvet harekatı! Sturridge olmazsa o isimler
Santrafor takviyesi için Sturridge ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, İngiliz futbolcunun alternatiflerini de hazırladı.

Bordo mavili taraftarlar 52. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan organizasyonda yeni forvetin açıklanmasını bekliyor. Günlerdir yolu gözlenen forvetin bu akşam duyurulması yönündeki beklentilerin boşa çıkmaması için temennilerde bulunuluyor. Mikel'e imza töreni yapılmaması ve Vestel ile anlaşma ücretininn KAP'a bildirilmemesi bu akşamı kritik kılıyor. Taraftar müjdeli haber alacağına inanıyor.

Sturridge ile görüşmeler sürüyor
Yönetim İngiliz golcü ile olan temaslarını sıklaştırdı. Sturridge'i ikna edebilmek adına kılı kırk yaran yönetim, paranın yanında sosyal imkanlar ve kendisini rahat hissedebileceği ortamı sağlamak adına da feragatta bulunacak. Ailesi ile ayrılma konusunda bir türlü karar veremeyen tecrübeli santrafora yönetim rest çekti. Eğer olumlu bir yanıt alınmzsa alternatiflere yönelinecek.

Üç isim var
Trabzonspor'un Sturridge transferinden olumsuz sonuçla ayrılması halinde ise üç farklı isimle görüşeceği öğrenildi. Daha önce adı pek çok kez Türk takımları ile anılan Oumar Niasse ve Seydou Doumbia için girişim yapılacak. Geçen sezonu başarısız geçiren iki Afrikalının yanısıra Emmanuel Adebayor ile de son görüşme gerçekleştirilecek. Togolu golcüye 1+1 yıllık sözleşme önerildi.

Fernandes imzalıyor
Bordo mavili kulübün görüşmek üzere Trabzon'a getirdiği Ivanildo Fernandes bugün sözleşme imzalayacak. Sporting Lizbon'dan kiralanacak olan genç futbolcu için satın alma opsiyonu da konulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.