Trabzonspor'un istediği Bruno Petkovic kimdir? Golleri izle

 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un gelecek sezon transferleri gündeminde bulunan isimlerden biri de Bruno Petkovic. Hırvat golcü için internette çok sayıda araştırmada bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Bruno Petkovic kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Nenad Bjelica'nın takımın başına gelmesi sonrasında Balkan pazarına yönelen Trabzonspor'da gündeme gelen ilk isim Mislav Orsic olmuştu. Bordo mavililer kanat takviyesinin yanında bir de santrfor eklemek üzere kolları sıvadı ve gelecek sezon sonunda kontratı bitecek Bruno Petkovic'in peşine düştü. Taraftarlar da golcü futbolcu hakkında internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Bruno Petkovic kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Bruno Petkovic kimdir?

Bruno Petkovic 16 Eylül 1994 tarihinde Hırvatistan'ın Metkovic kentinde doğdu. 28 yaşında. Daha önce NK Metkovic, NK Zagreb, Dragovoljac, Catania, Varese, Catania, Reggiana, Virtus Entella, Trapani, Hellas Verona ve Bologna formaları giydi. Şu anda ise aktif olarak GNK Dinamo'da forvet mevkisinde oynamaktadır. Bugüne kadar 4 Hırvatistan Ligi ve 1 Hırvatistan Kupası şampiyonluğu sevinci yaşamıştır. Bu sezon çıktığı 39 maçta 13 gol atıp 9 da asist yaptı. Katar'daki Dünya Kupası'nda ülkesi adına Brezilya karşısında fileleri sarstı. Güncel piysaa değeri 6 milyon eurodur.

petkovic-ziyech.jpg


Bruno, futbolla yoğun ilgisi nedeniyle mükemmel bir öğrenci olmasına rağmen eğitimine ara vermek zorunda kaldı ve futbol kadar yetenekli olduğuna inandığı matematikte de başarı yakaladı. İlkokulu memleketi Metković'te okudu, ancak futbol kulübü ve şehir değişikliği nedeniyle ilkokulun son iki sınıfını Zagreb'de bitirdi ve ardından Ekonomi Okulu'na girdi. Üçüncü sınıftan sonra İtalya'ya gittiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Futbol kariyerinin bitiminden sonra başka bir şey yapmayı planladığı için bir gün okulu ve üniversiteyi bitirme arzusunu dile getirdi. Üç yabancı dil öğrenmesinde futbol kariyeri ve sık sık başka ülkelere gitmesi rol oynadı. Aktif olarak İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca bilmektedir.

bruno-petkovic-trabzonspor.jpeg


Çocukluğundan beri futboldan başka bir sporu hiç düşünmedi. Bir futbol topuyla büyüdü ve profesyonel olarak futbol oynamaya başlaması an meselesiydi. Metković, birçok ünlü profesyonel hentbolcunun geldiği kasaba olarak biliniyor. Bruno da 1.93 metre boyu ile hentbol oynamış olabileceğini düşündürmesine rağmen başka bir spor yapmayı hiç düşünmediğini vurguluyor. Ara sıra basketbol, ​​voleybol ve tenis oynadı ama futbol her zaman onun büyük aşkı oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.