Bruno Petkovic'in nişanlısı Iva Saric kimdir?

Bruno Petkovic'in nişanlısı Iva Saric kimdir?
 DAMGA Editörü
Trabzonspor, transfer listesinde bulunan Bruno Petkovic için temaslarını sürdürürken Hırvat futbolcunun nişanlısı Iva Saric de oldukça dikkat çeken bir isim. Peki, Iva Saric kimdir? Detaylar haberimizde.

Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda santrfor transferi gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor'un gündemine giren ilk isim Bruno Petkovic oldu. Yıldız forvet için temaslarına başlayan bordo mavililer kısa sürede mutlu sona ulaşabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan golcü ismin nişanlısı Iva Seric de Hırvatistan'da oldukça ünlü ve tanınan bir figür. Peki, Iva Saric kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Iva Saric kimdir?

20 Aralık 1988 tarihinde Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de doğan Iva Saric 33 yaşındadır. 1.75 metre boyundaki güzel iş kadını modellik ve sunuculuk yapmaktadır. 2012-2017 tarihleri arasında Jerko Leka ile evli kaldı. Sonrasında boşanarak birlikteliğini sonlandırdı.

Özel hayatım hakkında toplum içinde konuşmayı sevmiyorum. Mahremiyetimi halkla paylaştığımda kendimi iyi hissetmiyorum , umarım beni anlarsınız. Bu konuda ilk ve son kez söyleyeceğim tek şey bekar bir kadın olduğumdur. Iva Saric

iva-saric-3.webp
Bruno Petkovic'in nişanlısı Iva Saric

Iva Saric ve Bruno Petkovic nasıl tanıştı?

Başarılı futbolcunun şu anda nişanlı olduğu Iva Saric ile olan ilişkisi bir programda başladı. Ekonomi mezunu HRT sunucusu Saric, ağırladığı yıldız forvetle bu yayının ardından yakınlaşmaya başladı. Daha önce ilişkileri dostça olan ikili, birlikteliklerine sevgili olarak devam etti. Bruno da daha önce yine modellik yapan Thea Slavica ile birlikteydi. Saric'in boşanmasından 2 yıl sonra başlayan bu birlikteliğin ardından geçen 1 senede Adrian adındaki çocukları doğdu.

bruno-petkovic-iva-saric.webp
Bruno Petkovic'in nişanlısı Iva Saric

Boş zamanlarımızı sadece ailemize ayırıyoruz ve tabii ki Iva ve ailesi benim en büyük desteğim ve motivasyonum. Sporcu bir aileden geliyorum ve spor çocukluğumdan beri kanımda var. Onsuz hayatımı hayal bile edemiyorum. - Bruno Petkovic

Bruno harika bir baba. Adrian ve onun sadece ikisinin anladığı özel bir ilişkisi var. Bebekken, Adrian bana daha çok bağlıydı ama büyüdükçe babasını daha çok arıyor ki bu tamamen normal. - Iva Saric

iva-saric-2.webp
Bruno Petkovic'in nişanlısı Iva Saric


Evlilik ve düğün konusunda ne düşünüyorlar?

Kamuoyunda evliliklerinin beklendiği Saric şunları söyledi; "İnsan rüya görür, Tanrı belirler. Mevcut rollerimden zevk alıyorum ve hayatımda sahip olduğum her şey için gerçekten minnettarım ve yakın veya uzak gelecekte ne olacağını göreceğiz. Bizim için güzel, hayatın bu döneminden zevk alıyoruz ve yarının ne getireceğini görmek lazım. Düğün konusunda tamamen özgürüz. Bu kesinlikle gerçekleşecek, ancak yalnızca yükümlülüklerimiz her şeyi tam olarak hayal ettiğimiz gibi organize etmemize izin verdiğinde."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.