Trezeguet resmen Aston Villa'da

Trezeguet resmen Aston Villa'da
Kasımpaşa Diagne'den sonra bir başka Afrikalı oyuncusu Trezeguet'i de önemli bir bonservis bedeli karşılığında sattı. Trezeguet Aston Villa ile sözleşme imzaladı.

Anderlecht'ten kiralandıktan sonra bonservisi alınan Trezeguet iki sezondur Avrupa kulüplerinin radarındaydı. Lacivert beyazlı forma ile daha önce Slavia Prag'a transferi gerçekleşmeyen Mısırlı oyuncu istatistiklerini katladıkça talipleri de arttı. Aston Villa Mısırlı oyuncu için 12 milyon pound ve gelecek satıştan pay şeklinde Kasımpaşa ile anlaşmaya vardı.

İngiliz ekibiyle de el sıkışan Trezeguet bordo mavili ekiple sözleşme imzaladı. Yeni oyuncusunu resmi hesaplarından duyuran Aston Villa; "Hoş geldin" temalı fotoğraflar yayınladı.

Sabırsızlanıyorum
Kulübün internet sitesine konuşan Trezeguet, "Büyük bir kulübe geldiğim için mutluyum. Umarım takımın başarılı olmasına yardımcı olurum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Premier Lig'de oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

trezeguet Ahmed Elmohamady

Arkadaşı ile buluştu
Aston Villa'ya transfer olan Mısırlı futbolcuyu Ahmed Elmohamady de kutladı. Twitter'dan fotoğraf paylaşan tecrübeli oyuncu; "Bu büyük kulübe hoş geldin kardeşim" notunu yazdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.