Çocuklar istedi park değişti

Çocuklar istedi park değişti
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e mektup yazarak mahallelerinde bulunan parkın yenilenmesini isteyen 3 minik arkadaşın isteğini Belediye Başkanı Keskin gerçekleştirdi.

Sultanbeyli'de sokaklarında bulunan Mehmet Akif Ersoy Parkı'nın yenilenmesi için 3 minik arkadaş Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e mektup yazdı. Çocukların mektubunu sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Park ve Bahçeler müdürlüğüne verdiği talimat ile 3 minik arkadaşın isteğini gerçekleştirdi. Yapılan revizyon çalışmaları 1 hafta gibi kısa bir sürede bitirildi. Bugün yeni parklarına kavuşan 3 minik arkadaşın hayalleri gerçek oldu.

Hızlıca çalışmaları yaptık

Parkın açılışını yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin; “İlçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Dün Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla ilçemizin farklı noktalarında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Bugün de kısa süre önce yenilediğimiz parkımızı çocuklarımızın hizmetine alıyoruz” dedi. Revizyona ihtiyaç duyulan parkların ekipler tarafından tespit edilerek gerekli işlemlerin kısa sürede yapıldığına dikkat çeken Başkan Keskin; “Mehmet Akif Ersoy Parkımız için minik yavrularımız bize mektup yazdı. Mektuplarında oyun gruplarının kendilerine yetmediğini ifade etmişlerdi. Biz de hızlıca gerekli çalışmaları yaptık. Çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.