Sultangazi'de 14 yaşındaki kız çocuğuna taciz ettiği öne sürülen kişiyi çevredekiler dövdü

Sultangazi'de 14 yaşındaki kız çocuğuna taciz ettiği öne sürülen kişiyi çevredekiler dövdü
Sultangazi'de 14 yaşındaki bir kız çocuğuna otobüs durağında beklerken sözlü tacizde bulduğu iddia edilen şahsı, çevredekiler dövdü.

İstanbul'da Sultangazi ilçesine bağlı Sultançiftliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı yolu üzerinde bulunan bir otobüs durağında bekleyen 14 yaşındaki E.B.D.'yi yalnız gören G.G., 14 yaşındaki kız çocuğuna yaklaşarak sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine küçük kız korkarak çığlık attı. Çığlık sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar kızın yardımına koşarken, G.G. kaçmaya çalıştı. Bir otobüs şoförü kaçmaması için şahsı tutarken, durumun öğrenilmesi üzerine çevredeki vatandaşlar taciz şüphelisine dayak atmaya başladı. Olay yerine çağırılan polis ekipleri gelene kadar şüpheli yere oturtulup başında beklenirken, polisin gelmesinin ardından şüpheli G.G., polise teslim edildi.

G tanığı İkram Dolgun olayla ilgili, "Çocuk perişan haldeydi. Çocuğun gözyaşları, titreyişleri aklımdan çıkmıyor. Çocuğun ilerideki psikolojisini düşünemiyorum. Daha sonra olay yerine gelen polise şahsı teslim ettik" dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.