2022 Eylül ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Eylül ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Milyonlarca kullanıcısı bulunan ve her ay birçok ücretsiz oyunla keyifli anlar sunan PS Plus'ta heyecanlı bekleyiş başladı. Eyül ayı ile birlikte başlayacak sonbahar mevsiminde teknoloji severler çıkacak yapımları sabırsızlıkla bekliyor ve bir an önce oynamak istiyor. Yılın 9'uncu ayında da yine dopdolu yapımlar ve bir an önce indirilmek üzere kullanıcılarının karşısına çıkacağı gün gelince oynanabilecek. Üyelik sahipleri de bedava indirebilecekleri ve doyumsuz şekilde oynayacakları oyunların hangileri oldu

Türkiye'de en çok kullanılan konsol platformlarında lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Ücretsiz indirilebilen ve birçok ülkedeki tatiller sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes yeni ayın ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 Eylül ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.


 

Kabul edilmesi gereken ilk şey, Essential serisinin bu ay Ağustos'un inanılmaz olduğu kadar iyi olma ihtimalinin düşük olduğudur. Ancak yine de, gerçekten zevkinize hitap eden bir PS5 oyunu veya bir PS4 olabilir. İki oyun dahil olurken, Essential üyelere verilen Ekstra ve Premium kitaplık kitaplığından bir oyun da olacak. Bu nedenle, bu ayın Temel seviye oyunlarının sunduğu olanaklardan heyecan duyuyorsanız, okumaya devam edin. Aşağıda, PS Plus Eylül 2022 ücretsiz oyunlarıyla ilgili sızıntıların yanı sıra PS5 ve PS4'e nelerin dahil edilebileceğine dair kendi tahminler olacak.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 Eylül oyunları

PS Plus Eylül 2022 ücretsiz oyunları henüz açıklanmadı. 31 Ağustos 2022'de temel katman için tanıtılacaklar. Üç oyun daha sonra 6 Eylül 2022'den itibaren satışa sunulacak. Oyun kütüphanesi için Ekstra ve Premium seviye oyunlar, bir kez ayın başında ve bir kez de ortasında olmak üzere iki damla halinde eklenecektir. Temmuz 2022 PS Plus ücretsiz oyun duyurusu öncesinde, Temel seviye oyunlar için iki tahmini bulabilirsiniz.

  • Circus Electrique – PS5, PS4
  • Aeterna Noctis – PS4
  • The Crew 2 – PS4


CIRCUS ELECTRIQUE (PS5, PS4) – ESSENTIAL


CIRCUS ELECTRIQUE (PS5, PS4) – ESSENTIAL

Anlatı odaklı taktik RPG, Londralıların kısır katillere dönüştüğü ve sirkteki güçlü adamlar, palyaçolar ve diğer sanatçıların şehri kurtarmak için birlikte çalıştığı bir dünyada geçiyor. Eşsiz savaş sistemine girerken ve karakterlerinizin istatistiklerini zamanla geliştirirken bir düzineden fazla oynanabilir arketip mevcuttur.
 

AETERNA NOCTIS (PS4) – ESSENTIAL

 

AETERNA NOCTIS (PS4) – ESSENTIAL

İkinci oyun Aeterna Noctis, üzerinde çalışmak ve keşfetmek için birbirine bağlı 16 alana sahip güzel ve zorlu, elle çizilmiş bir platform oyunu. Yüksek puan alan oyun, tekrar tekrar dönen sonsuz bir savaşta sıkışıp kalırken çeşitli görevleri üstlenmenizi sağlar.


THE CREW 2 (PS4) – ESSENTIAL

THE CREW 2 (PS4) – ESSENTIAL

The Crew 2, açık dünya serbest biçimli yarışlarının güçlü kalmasını sağlarken bir PS5 60 FPS güncellemesi aldığı için tahminlerimizi sonlandırıyor! Bu ay Essential üyelerine verilecek Ekstra ve Premium oyun için tercihimiz bu.

Hava almak, araba kullanmak, motosiklet kullanmak veya bir teknede gezinmek, oyunun esnek araç sistemi ile bir düğmeye basarak bunlar arasında geçiş yapmanıza olanak tanıyan tüm olasılıklardır. Ve yarım on yıllık güncellemeyle, sizi meşgul edecek fazlasıyla yeterli!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum