2022 Tiktok jeton hilesi | Tiktok'ta hediye nasıl gönderilir ve jeton hilesi yapılır

2022 Tiktok jeton hilesi | Tiktok'ta hediye nasıl gönderilir ve jeton hilesi yapılır
Dünyanın en popüler video paylaşım platformlarından biri olan ve her gün yeni yıldızlarını yaratan Tiktok aynı zamanda gelir kapısı. Kullanıcılar takipçileri için açtıkları yayınlarda para kazanabiliyorlar. Ayrıca jeton da alabiliyorlar. Jeton göndermek isteyen sosyal medya hesabı sahipleri de araştırmalarda bulunuyor. Peki, Tiktok'ta hediye nasıl gönderilir ve jeton hilesi yapılır? 2022 Tiktok jeton hilesi haberimizde.

Ülkemizde pek çok olayda adı geçen ve her an kullanıcı sayısını da artıran Tiktok ile bilinmeyen özellikler de mevcut. Bunlardan biri de jetonların dışarıdan alınabileceği ve hileli bir şekilde hesabınıza tanımlanabileceği. Daha önce Instagram, Twitter, Youtube gibi platformlarda organik olan veya olmayan takipçiler, beğeniler, yorumlar alınabiliyordu. Tiktok'ta da jeton hilesi yapabilmenin ilk adımı bu oldu. Tiktok kullanıcıları da araştırmalarda bulunarak öğrenmek istiyor. Peki, Tiktok'ta hediye nasıl gönderilir ve jeton hilesi yapılır? 2022 Tiktok jeton hilesi haberimizde.



 

Tiktok jeton hilesi nasıl yapılır?

Sevdikleri yayınlara hediye göndermek amacıyla jeton göndermek isteyen kullanıcıların hile yapabilmek için bir siteden alım gerçekleştirmeleri gerekiyor. Tiktok Jeton Hilesi yazdığınız arama motorlarında birkaç alternatif bulunmaktadır. Bu internet sitelerinde tarafınıza ait olan bilgilerli doğru girmeniz gerekmektedir. Bunlardan ilki kullanıcı adınızdır. Yanlış bir isim girdiğinizde başka birine jeton gönderme olasılığınız yüksektir. Diğeri ise jeton miktarıdır. Fazla ödeme yapmak istemiyorsanız buna da dikkat etmeniz gerekiyor. Doğruluğundan emin olduğunuz bilgiler sonrasında yaptığınız ödemeler sonrası takipçi kaşılığı hediyeler gül, asa, yat, spor araba, para yağmuru ve öpücük olarak hesabınıza tanımlanacaktır. Böylelikle yayınlarda jeton gönderebilirsiniz.

Tiktok jeton hilesi


 

Kimler jeton hilesi yapabilir? Ne gerekir

İnternet üzerinde alım yaptığınız takipçilere karşılık olarak jetonlarınız hesabınıza tanımlanacaktır. Jeton hilesni dilediğiniz takdirde sonra da aktif edebilirsiniz. Bunun haricinde hileden faydalanmak için hesabınızın diğer tüm kullanıcılara açık olması ve 1000 takipçinizin bulunması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum