2023'ün En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

2023'ün En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları
Bazı durumlarda engellenen sosyal medya sitelerine giriş yapmak için başka bir uygulama kullanmanız gerekebilir. VPN uygulamaları ise erişim engelleme sorununun çözümüne yönelik yaklaşımların başında gelmektedir.

İnternette engellenen siteler için çeşitli uygulamalar vardır. Bu uygulamaların başında VPN'ler gelmektedir. VPN, Sanal Özel Ağ anlamına gelir ve genel ağları kullanırken korumalı bir ağ bağlantısı kurmak için kullanılır. Çevrimiçi trafiğinizi gizleyen bir VPN uygulaması, üçüncü şahısların ve İnternet servis sağlayıcılarının ziyaret ettiğiniz web sitelerini ve veri bağlantınızı görmesini engeller.

1- Hotspot Shield

hotspot.png

Ücretsiz VPN uygulamalarından biri olan Hotspot Shield, kullanıcılara 15 GB veri sunuyor. 15 GB'ta, kullanıcılar istedikleri herhangi bir web sitesini ziyaret etmek için her gün 500 MB veri kullanabilirler.

2- TunnelBear

tunnelbear.jpeg

TunnelBear adlı ücretli ve ücretsiz bir VPN uygulaması, kullanıcılara ayda 500 MB veri sağlıyor. Bu uygulama hem masaüstü hem de mobil bilgisayarlar için kullanılabilir.

3- Speedify

vpn.webp

Hem ücretli hem de ücretsiz Speedify uygulamalarında ücretsiz kullanım için aylık 5 GB veri sağlar. Ancak, başvurunuz Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunuyorsa, bilgileriniz federal soruşturmalarda açığa çıkabilir.

4- Windscribe VPN

wind.png

Windscribe VPN'in ayrıca her kullanıcıya ayda 10 GB veri sağlayan ücretsiz bir sürümü vardır. Bu veri hakkı trafiğiniz için yeterli değilse, Twitter sosyal medya hesabınızdan ücretsiz bir VPN bağlantısı paylaşarak veri hacminizi artırabilirsiniz.

5- Proton VPN

proton.webp

Proton VPN uygulaması en çok kullanılan işletim sistemidir ve kullanıcılarına sınırsız hizmet sunar. Ancak kullanılabilecek cihaz sayısı sınırlıdır. Ayrıca, ücretsiz sürümde video izleyemezsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.