Twitter VPN ile nasıl giriş yapılır ?

Twitter VPN ile nasıl giriş yapılır ?
VPN ile Twitter'a nasıl giriş yapılır? BTK'nın bant daraltmasından sonra kullanıcılar Twitter'a girişte de sorun yaşıyor. Giriş yapabilenler, tweetlerin şu anda yüklenmediğini belirten bir mesaj görecek.

Berrin Yeşiltepe - Kullanıcılar Twitter'da gündemi takip etmenin yollarını arıyor. Bir VPN kullanarak Twitter'a giriş nasıl yapılır ? Detayları haberimizde yer almakta.

Twitter VPN ile nasıl giriş yapılır ?

Bant daralması nedeniyle şu anda Türkiye'de hiçbir kullanıcı Twitter, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya uygulamalarına giriş yapamıyorsanız. VPN kullanarak giriş yapabilirsiniz. VPN, IP adresinizi bulunduğunuz ülkede değil, başka bir ülkedeymişsiniz gibi gösterir. DNS ayarları da bu şekilde değiştirildiği için VPN ile istediğiniz programa giriş yapabilirsiniz. iOS, Android ve Google Chrome'da Twitter uygulamasında oturum açma şu anda araştırılıyor. İşte bu araştırmayı yapanlar için adım adım süreçler:

  • Cihazınız için bir VPN uygulaması veya tarayıcı uzantısı indirin ve kurulumunu yapın.
  • Erişmek istediğiniz web sitesi veya hizmetin gerçek IP adresinizi ve konumunuzu unutması için çerezlerinizi temizleyin.
  • VPN uygulamasını açın ve Türkiye'deki bir sunucuya bağlanın. Türkiye'deyseniz ve ülkede engellenen içeriğe erişmek istiyorsanız, başka bir ülkede sunucu seçmeniz gerekmektedir.
  • Bölge kilitli içeriğin artık engellemesi kaldırılmalıdır! Değilse, başka bir sunucu denediğinizden emin olun veya VPN'nizin müşteri desteğiyle iletişime geçin

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.