Bilişim dünyasının ünlü isimlerinden ücretsiz eğitim fırsatı

Bilişim dünyasının ünlü isimlerinden ücretsiz eğitim fırsatı
Bilişim dünyasının öncü markalarından biri olan Moradam, başlattığı Eğitim girişimiyle çevrimiçi dünyanın büyülü dünyasına adım atmanızı sağlıyor. Ücretsiz olarak verilecek eğitimlerde bir internet işletmesinin nasıl gelir elde edeceği anlatılacak.

Başlangıç seviyesindeki internet girişimcileri için ücretsiz olarak Başakşehir Living Lab’de düzenlenecek olan eğitimlerde girişimcilere internette daha fazla bulunma metodları anlatılacak. Eğitimler Toplam 20 saat ve 4 gün sürecek. İlk eğitim paketi, SEO, Web tasarım, İçerik oluşturma, Sosyal medya yönetimi, Video ve Grafik eğitimlerini kapsayacak. 2 hafta boyunca sürecek olan 20 saatlik eğitim paketi, 17-18 ve 24-25 Mayıs’ta dijital girişimcileri Misafir edecek.  Eğitim sonunda internet dünyası hakkında giriş seviyede olan tüm kullanıcıların kendi Web işletmesini yönetebilmesi amaçlanıyor. 

Moradam ekibi İstanbul da Ücretsiz Seo eğitimi verecek
Moradam ekibi ülkemizde ilk kez ücretsiz olarak girişimcilere SEO eğitimi sunacak. Birincisi bu yıl Mayıs ayında düzenlenecek olan SEO eğitimi kapsamında temel Web tasarım bilgisi, SEO optimize çalışmaları, İçerik oluşturma teknikleri ve Kurumsal Sosyal Medya yönetimi yeteneklerini kazanmanız hedefleniyor. SEO Eğitimi Başakşehir Living Lab de gerçekleşecek. İki haftaya yayılan eğitimlerin ilk bölümü 17-18 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. 24-25 Mayıs tarihlerinde ikinci bölümü yine Başakşehir Living Lab'de gerçekleşerek, SEO eğitimi ücretsiz olarak tüm girişimcilere ulaştırılacak.

Detaylı bilgiyi moradam.com/seo-egitimi adresinde edinebilirsiniz.

Ücretsiz eğitim için rezervasyon yapmanız gerektiğini unutmayın
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.