Çinlilerden GTA'ya rakip geliyor! Çinliler buna da el attı!

Çinlilerden GTA'ya rakip geliyor! Çinliler buna da el attı!
Çinli oyun stüdyosu NetEase, aksiyon rol yapma oyunu Project Mugen'i duyurdu. Tanıtım videosuna bakılırsa GTA ve Genshin Impact kombinasyonu bizleri bekliyor.

Çin merkezli oyun yayıncısı NetEase Games, yeni açık dünya RPG oyunu Project Mugen'in görüntülerini gösteren bir dizi fragman yayınladı. Oyun, yayıncının Naked Rain adlı kendi stüdyosu tarafından geliştirildi.

Demoların yanı sıra Project Mugen'in resmi bir web sitesi de var. Web sitesinde 24 Ağustos sabahına kadar bir geri sayım sayacı bulunuyor ve büyük ihtimalle oyunun uzatılmış duyurusu o tarihte gerçekleşecek. Yayıncı NetEase, Çin efsanelerine dayanan MMO Revelation Online, savaş oyunu Naraka: Bladepoint ve mobil rol yapma aksiyonu Diablo: Immortal gibi çevrimiçi projelerle de tanınıyor.

project-mugen-is-the-next-ps5-gacha-gunning-for-genshin-impacts-crown-1.webp

GTA'nın Anime versiyonu

Yayınlanan tanıtım videolarına bakılırsa Project Mugen, oyun fenomeni Grand Theft Auto gibi çeşitli ulaşım araçlarıyla seyahat etme olanağı sunan açık bir dünya sunacak. Şehrin kendisi, parlayan tabelalar ve birkaç bina ile Cyberpunk 2077'deki Night City'yi anımsatıyor. Yeni oyun da Genshin Impact'ten ilham alıyor.

Henüz Mugen Projesi hakkında hiçbir ayrıntı mevcut değil, ancak ilk tanıtımlar arabanın metropolde ilerlediğini, dövüş sahnelerini (bir şekilde Hi-Fi Rush'ı anımsatıyor) ve bazı çok ilgi çekici ara sahneleri gösteriyor. Oyunun tam tanıtımı, 24 Ağustos'ta gerçekleşecek etkinlikle Gamescom 2023'te gerçekleşecek. Oyun PC, PlayStation 5, iOS ve Android'de yayınlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.