Ubisoft, sevilen serisini kurtarmak için yeni adımlar atmaya başladı!

Ubisoft, sevilen serisini kurtarmak için yeni adımlar atmaya başladı!
Ubisoft, Far Cry serisini içine düştüğü bataklıktan kurtarmak için ilk adımı attı. Yeni oyun çok daha güçlü bir ekiple geliyor.

Bazı geliştiricilerin sadece yeni oyunlarını değil, mevcut serilerini de canlı ve kaliteli tutmaları bekleniyor. Ubisoft'ta bunlardan biri. Assassin's Creed ve Far Cry gibi köklü serilerin sahibi olan şirket, bu kaliteli serileri sürdürmek için uzun süredir mücadele veriyor. Şirket sonunda Far Cry için durumu devraldı.

Ubisoft, Sandra Warren’ı Far Cry’ın geliştirici ekibinin Başkan Yardımcılığı görevine terfi ettirdiğini bildirdi

far-cry-5.jpg

Ubisoft, Far Cry 3'ün arkasında duramadı. 4. ve 6. oyunlar tamamen başarısız oldu. Ancak, Far Cry 5 büyük bir başarıydı. Warren ayrıca Far Cry 5'i yöneten ekibin bir parçasıydı. Sonuç olarak Ubisoft, Warren'dan ve yaptığı işten çok memnun ve bunun gelecekteki marka gözetimi için mükemmel bir uyum olacağını düşünüyor. Kanıtlanmış bir endüstri geçmişine ve organizasyon içinde saygın bir konuma sahip olan Warren, marka portföyünün, yazı işleri departmanının ve uluslararası üretim ekibinin yönetiminden sorumlu ekiple birlikte çalışacak.

Ubisoft Montreal genel müdürü açıklama yaptı

far-cry-3.jpg“Sandra, video oyunu prodüksiyonundaki deneyimini markaya küresel bir bakış açısıyla kusursuz bir şekilde birleştiren örnek bir lider. Stüdyo dinamikleri konusundaki derin anlayışı ve işbirliğine dayalı ilişkileri geliştirme konusundaki doğuştan gelen yeteneği onu ekibimiz için bir değer haline getiriyor. Topluluğumuzu kendisini kutlamak ve bu yeni görevinde kendisine başarılar dilemek üzere bize katılmaya davet ediyoruz.”

Yazarın terfi durumu değişikliklere sebep oldu

Yazar terfisi, bu markanın son zamanlarda yaptığı ikinci büyük güncellemedir. Önceki oyunlardan birinin yazarı olan Drew Holmes, IP direktörlüğüne terfi etti ve böylece serinin geleceğini yazım açısından şekillendirebilecek. Ancak markadaki en önemli rolü Warren üstlenecek.

Bu konumların neden gerçekten önemli olduğunu merak ediyorsanız, bunun nedeni Ubisoft'un yaptığı en iyi franchise'lardan biri olan Far Cry'ın aynı zamanda en tutarsız olanlardan biri olmasıdır. Ubisoft, serinin yedinci ana oyununun geliştirilmekte olduğunu ve çok oyunculu bir Far Cry oyununun geliştirilmekte olduğunu duyurdu.

Bu nedenle Ubisoft, serinin ilk popüler oyunları olanlarını görmek istedi. Assassin's Creed Mirage ile serinin köklerine geri dönen şirket, aynı heyecanı Far Cry'da da yakalamak istedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.