iPhone 15'in örgülü USB-C kabloları ortaya çıktı!

iPhone 15'in örgülü USB-C kabloları ortaya çıktı!
Apple'ın önümüzdeki ay tanıtacağı yeni iPhone'lardaki en büyük değişikliklerden biri de USB-C'ye geçiş olacak. Lansman tarihi yaklaşırken iPhone 15 serisi örgülü USB-C kablosunun fotoğrafları sızdırıldı.

Apple'ın bu yılki iPhone serisinde USB-C bağlantı noktalarına geçmesi bekleniyor. X (Twitter) kullanıcısı Majin Bu namı diğer Majin Bu, iPhone 15 akıllı telefon serisi için tasarlandığı söylenen örgülü USB-C şarj kablosunun görselini paylaştı.Paylaşılan fotoğrafta şarj kablolarının farklı renklerde olduğu görülüyor. Apple muhtemelen akıllı telefonları gövde rengiyle eşleşen kablolarla gönderiyor. Zira Cupertino şirketi, yeni MacBook Air modellerinde de aynı yaklaşımı kullanıyor.

indir.webp

iPhone 15 Pro'lara özel olabilir

Bu arada örgülü şarj kablosu sadece iPhone 15 Pro modellerine özel olabilir. Normal iPhone 15, standart bir kabloyla gelebilir. Apple'ın normal modeller ile daha pahalı Pro sürümleri arasındaki boşluğu genişletmeye çalıştığını biliyoruz.

Apple'ın 15 Eylül'de tanıtacağı iPhone 15 serisinde yapacağı en önemli geliştirmelerden biri de Lightning bağlantı noktasının USB-C ile değiştirilmesi olacak. Aynı zamanda şarj hızının da 35W'a çıkacağı aktarılıyor. Pro modellerinde Apple'ın yeni A17 işlemcisi bulunacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.