Xiaomi akıllı masaj koltuğu çıkardı!

Xiaomi akıllı masaj koltuğu çıkardı!
Xiaomi, ürün grubuna yapay zeka destekli bir masaj koltuğu tanıttı. Mijia akıllı masaj koltuğu, vücuda etki eden kuvvetin türünü belirleyebilir.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, harika özelliklere sahip bir masaj koltuğu piyasaya sürdü. Mijia Akıllı Masaj Koltuğu adlı ürünün fiyatı 6.999 yuan (960$). Yapay zeka yardımıyla vücuda ne tür bir baskı uygulanması gerektiğini belirleyebiliyor.

indir.webp

Sezgisel kontrollere sahip masaj koltuğu, gelişmiş basınç algılama teknolojisini kullanarak kullanıcının vücudunu haritalar ve masaj terapisinin hassas noktalara uygulanmasını sağlar. Farklı yoğunluk ve hızlarda yoğurma ve shiatsu dahil olmak üzere altı masaj tekniği sunduğunu unutmayın.

Dört el masajı da sunuyor

Mijia akıllı masaj koltuğu ayrıca 4 elle masajı simüle etme özelliğine sahiptir. Ayrıca Xiao AI asistanı aracılığıyla sesli komutları da destekler. Koltuğu uzaktan kumandayla veya Xiaomi uygulamasıyla da kontrol edebilirsiniz.

indir-1.webp

Ürünün yerleşik güvenlik özellikleri arasında çocuk kilidi ve acil durdurma düğmesi bulunur. Diğer donanımlarını ise 3D surround Bluetooth hoparlör ve 18W USB-C portu gibi sıralayabiliriz. Sandalye şu anda sadece kahverengi olarak mevcuttur.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.