Xiaomi'den yeni uygun fiyatlı 4K TV müjdesi geldi!

Xiaomi'den yeni uygun fiyatlı 4K TV müjdesi geldi!
Çinli teknoloji devi Xiaomi, düşük maliyetli bir 4K TV piyasaya sürdü. Redmi TV A50 2024 modeli, son derece ince çerçevesi, 50 inçlik ekranı ile dikkat çekiyor.

Xiaomi, anavatanı Çin'de yeni bir akıllı TV tanıttı. Redmi TV A50 2024 olarak lanse edilen model, zarif bir tasarıma sahip. Cihaz, son derece ince çerçevelere sahip 50 inç 4K ekrana sahiptir. Diyelim ki panel 1,07 milyar renk üretebiliyor.

TV'de, iki kanallı bir bas güçlendirici sistem sağlayan iki adet 10 W hoparlör bulunur. Ses sisteminin toplam gücü 20W'dır. Redmi TV A50 2024'ün kalbi dört çekirdekli işlemcidir. 1,5 GB RAM ve 8 GB dahili depolama ile birlikte gelir.

indir-1.webp

Bağlantı seçenekleri

indir-2.webp

Xiaomi'nin yeni Smart TV'si 2,4 GHz kablosuz ağı destekler. Yazılım MIUI TV'ye emanet. Sisteme entegre Xiao Ai akıllı asistanı, kullanıcıların evdeki tüm akıllı cihazları sesli komutlarla kontrol etmelerini sağlar.

Redmi TV A50 2024'te iki adet HDMI bağlantı noktası, iki adet USB bağlantı noktası, bir Ethernet girişi, bir anten bağlantısı ve bir AV girişi bulunur. Yeni TV 1.349 yuan'a (184 $) satıldı. Çin dışında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.