Musk duyurdu: X için büyük bir tasarım değişikliği geliyor

Musk duyurdu: X için büyük bir tasarım değişikliği geliyor
Elon Musk'ın Twitter ile işi bitmedi…X. Sosyal medya platformunun sahibi Musk, bir süre önce yaptığı açıklamada X'in ciddi bir tasarım değişikliğine ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından tanıdık sosyal medya platformunda birçok değişiklik yapıldı. Bu süreçte Twitter'ın adı ve hatta bluebird logosu bile değişti. Artık X olarak bilinen platformdaki değişiklikler henüz tamamlanmadı. Musk'ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir X gönderisi (evet artık tweet değil, gönderi) ciddi bir değişim ihtiyacından bahsediyor.

indir.webp

"Her şey değişir, değişmeyen tek şey değişimdir"

Görünüşe göre Musk, Herakleitos hakkında şunları söyledi: “Her şey değişir. Değişmeyen tek şey değişimdir.” Sözünü o kadar çok sevmiş olmalı ki, X'te sürekli değişim arıyordu. Ünlü milyarder, X paylaşımında şunları paylaşmıştı: “Bizim bu arayüzü çok daha iyi hale getirmemiz gerekiyor.” Musk'ın kafasındaki tasarım değişikliği bariz değil, ancak "daha fazla" ifadesi bunun büyük bir şey olabileceğini gösteriyor.

Marka değişikliği nasıl karşılanacak

Görünüşe göre Musk, Herakleitos hakkında şunları söyledi: “Her şey değişir. Değişmeyen tek şey değişimdir.” Sözünü o kadar çok sevmiş olmalı ki, X'te sürekli değişim arıyordu. Ünlü milyarder, X paylaşımında şunları paylaşmıştı: “Bizim bu arayüzü çok daha iyi hale getirmemiz gerekiyor.” Musk'ın kafasındaki tasarım değişikliği bariz değil, ancak "daha fazla" ifadesi bunun büyük bir şey olabileceğini gösteriyor. Musk ve şirketin CEO'su Linda Yaccarino, X'i her şeyi yapabilen bir uygulamaya dönüştürmek istedi. X, sevdiklerinizle mesajlaşma, görüntülü görüşme yapma, canlı yayın yapma, içerikten para kazanma ve ödeme işlemleri yapma gibi çok amaçlı bir yere dönüşüyor. Her şeyin mümkün olduğu bir uygulama arzusunu gerçekleştirmek mevcut tasarımda zor görünüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.