Meta’dan Threaads için kritik hamle!

Meta’dan Threaads için kritik hamle!
Kısa sürede popülaritesini kaybeden Threads, piyasaya hızlı bir giriş yapmasına rağmen sonunda web versiyonu için açılış yapıyor.

Meta'nın Twitter'a (X) rakip olarak başlattığı tema, hızlı bir başlangıç ​​yapmasına rağmen kısa sürede popülaritesini kaybetti. Bunun temel nedeni, Temaların Twitter'da sunulan özelliklerin birçoğundan yoksun olmasıdır. Bu eksiklikler göz önüne alındığında Meta, yeni sosyal medya uygulamasını güncellemeye devam ediyor.

Threads sonunda web sürümüne geçiş yapıyor!

Twitter'daki hakimiyetini pekiştirmek isteyen Threads, bir süredir güncellemeler veriyor. Yeni sosyal medya uygulaması artık ileriye doğru büyük bir adım daha atmaya hazırlanıyor. Mevcut bilgilere göre Thread'in web versiyonu olacak.

threads-1.jpg

Web sürümü bildirimi geldi

Meta CEO'su Mark Zuckerberg yakın zamanda gelişmiş arama işlevine sahip bir web sürümünü bildirdi. Temanın tam sürümü şu anda yalnızca iOS ve Android'de mevcuttur. Platformun web sürümü ise şimdiye kadar yalnızca sınırlı kullanıcı işlevselliği sunmuştur. Web sürümü şu anda Tema için en çok istenen özellikler listesinin başında yer almaktadır. Çoğu Twitter kullanıcısının da tarayıcılar üzerinden bu platformu takip ettiği biliniyor. Tema bu konuda şimdiye kadar önemli bir eksiklik yaşadı. Ancak son gelişmelere göre Meta'nın yakın gelecekte bu konuda büyük bir adım atması muhtemel. Meta'nın Temalar uygulamasının web sürümünü bu hafta piyasaya sürmesi bekleniyor. Sonuç olarak şirket, son dönemde önemli ölçüde düşen aktif kullanıcı sayısını artırma çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor olacak.

Tema, ilk haftasında 100 milyon kullanıcıyla rekorlar kırdı ancak uygulamanın popülaritesi devam etmedi. Şimdi ise şirket, platforma eklediği yeni özelliklerle sosyal medya kullanıcılarını Themes uygulamasına çekmeyi amaçlıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.