2023’de Başlayacak dizilerin tam listesi

2023’de Başlayacak dizilerin tam listesi
2023’de yeni başlayacak dizilerin listesini sizlerle haberimizde paylaştık.

2023'de başlayacak olan dizilerin bazılarını sizler için haberimizde listeledik.

2023’de Başlayacak Diziler

1- Selahaddin Eyyubi Dizisi

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan ve Eylül 2023'te TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Selahaddin Eyyubi dizisinde başrolü Uğur Güneş olacak. Oyuncu Barış Arduç'un ayrılmasının ardından finale kalan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yerine Selahaddin Eyyubi dizisi başlayacak. Selahaddin Eyyubi dizisinin kadrosuna İlhan Şen ve Gülsim Ali de katılacak. Selahaddin Eyyubi dizisinde Kudüs'ün 88 yıllık Haçlı işgalinden kurtuluşu anlatılacak.

2- Kader Bağları Dizisi

Kader Bağları Dizisi Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan başrolleri paylaşacak. FOX ekranlarında yayınlanacak Yanık Ülke dizisi eylül 2023 de izleyicisi karşısında çıkacak. ilk bölüm çekimleri Karadağ’da yani Montenegro’da çekilecek Kader Bağları dizisi 2. bölümden itibaren İstanbul’da gerçekleşecek. Süreç Filmden İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlenecek.

3- Safir Dizisi

NTC Medya'nın yapımcılığını üstleneceği Safir dizisinin kadrosuna İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül ve Ulvi Kahyaoğlu katılacak. Gül Abus Semerci ve Burcu Över'in senaristliğini üstleneceği Safir dizisinin çekimleri Nevşehir'in Kapadokya bölgesinde yapılacak.

4- Üvey Hayat Dizisi

Devrim Özkan, başrolde Devrim Özkan'ın yer alacağı Üvey Hayat dizisinde Fidan'ı fakir ama gururlu kızı oynayacak. Ay Yapım'ın çektiği Üvey Hayat dizisinin yayın tarihi Eylül 2023 olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.