WhatsApp, iOS sürümünde Ayarlar sekmesinin görünümünü değiştiriyor

WhatsApp, iOS sürümünde Ayarlar sekmesinin görünümünü değiştiriyor
WhatsApp, iOS sürümündeki Ayarlar sekmesini yeniden tasarlıyor. Şu anda beta aşamasında olan özellik ile birlikte You isimli yeni bir arayüz de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, beta sürümünde yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Yeni bir rapora göre şirket, uygulamasının iOS sürümüne bir dizi arayüz yeniliği getiriyor.

İşte iOS için WhatsApp'ın yenilenen Ayarlar sekmesi

WhatsApp, iOS için WhatsApp beta 23.11.0.75 güncellemesi ile Ayarlar sekmesini yeniden tasarladı. Ancak 23.17.1.7.70 tarihindeki sürüm ile birlikte bu skin daha çok beta kullanıcısının beğenisine sunuldu ve birçok kullanıcı tarafından sevildi.

indir-2.webp

Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi, ayarlar sayfası yenileniyor. Ayarlar sekmesi, profil resminizle Siz adlı yeni bir sekmeyle değiştirildi ve çoklu hesap işlevi için başka bir hesaba geçiş yaparken kullanışlı olacak. Bu sekme ayrıca, uygulamanın en önemli kısımlarını daha iyi vurgulamak için üç yeni giriş noktası içerir ve gizlilik ayarlarınıza, kişi listenize ve profilinize kolay erişim sağlar. Ek olarak, kişisel QR kodunuzu görüntülemenizi ve paylaşmanızı sağlayan yeni bir sekmenin üst kısmındaki profil resminizin üzerinde bulunan yeni bir kısayol. Son olarak, yeni arayüz henüz test aşamasında ve yakın gelecekte kullanıcıların hizmetine sunulacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.