WhatsApp’ta yapay zeka sayesinde çıkartmalar oluşturmaya başlayacak!

WhatsApp’ta yapay zeka sayesinde çıkartmalar oluşturmaya başlayacak!
Etkili yapay zeka birçok alanda kullanıcıların işini farkında olmadan kolaylaştırmaya başlamıştır. Son olarak, WhatsApp yapay zeka destekli bir çıkartma üreticisini test etmeye başladı.

WhatsApp çıkartmaları veya çıkartmaları, eğlenceli sohbetler yapmak için gereklidir. Artık o rüya gibi çıkartmaları yaratmak çok kolay. WhatsApp şu anda bir beta sürümü yayınlamıyor (WhatsApp beta Android 2.23.17.8), ancak etkili yapay zeka kullanarak kişiselleştirilmiş çıkartmalar oluşturma yeteneğini test ediyor. Özellik şu anda bir avuç test kullanıcısı tarafından kullanılabilirken, Meta aracı önümüzdeki hafta daha geniş bir alana yaymak için hazırlanıyor.

Önce hayal et sonra çıkartma oluştur

indir.webp

Testin bir parçası olarak, çıkartmalar sekmesinde klavyeyi açarken "Oluştur" düğmesi kullanılabilir. Dall-E gibi benzer araçlarda olduğu gibi, burada oluşturmak istediğiniz çıkartmanın açıklamasını yazmanız yeterlidir. İsteğe bağlı olarak, AI size aralarından seçim yapabileceğiniz ve sohbetlerinizde paylaşabileceğiniz birkaç çıkartma verecektir. Ancak, yapay zeka ile oluşturulan çıkartmalar kolayca tanınacak ve onları gönderdiğiniz kişi, yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir çıkartma olarak algılayabilir. Spesifikasyonlara göre üretilen uygunsuz veya zararlı çıkartmalar Meta'ya bildirilecektir.

Whatsapp yeni özelliğini test etmeye başladı

Tüketici uygulamalarına giderek daha fazla yenilikçi yapay zekanın dahil edildiğini görmeye başlıyoruz. Bu yüzden WhatsApp'ın böyle bir özelliği test etmesi doğal. Bu araç, WhatsApp sohbetlerini daha kişisel hale getirebilir ve insanların kendi hayal güçleriyle çıkartmalar oluşturmasına olanak tanır. Raporlar, aynı özelliğin Instagram ve Messenger'da da kullanılabileceğini gösteriyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.