Xiaomi Mix Fold 3 lansmandan önce test edildi!

Xiaomi Mix Fold 3 lansmandan önce test edildi!
Xiaomi Mix Fold 3 piyasaya sürülmeden önce test edildi. Katlanabilir telefon, hız aşırtmalı Snapdragon 8 Gen 2 ile birlikte gelecek.

Bildiğiniz gibi Xiaomi, Xiaomi Pad 6 Max, Redmi Pad 2, Band 8 Pro ve Mix Fold 3 gibi yeni nesil cihazlarını 14 Ağustos etkinliğinde duyuracak.Bu rakam kesinlikle Galaxy Z Fold 5'in yeni rakibi Xiaomi olacak. Karışık Katlama 3. Bu kapsamda lansmana birkaç gün kala Xiaomi Mix Fold 3, Geekbench üzerinde test edildi.

indir-3.webp

Xiaomi Mix Fold 3 lansmandan önce test edildi

Bilmeyenler için Xiaomi Mix Fold 3, Ağustos 2022'de tanıtılan Mix Fold 2 modelinin halefi olacak. Bugünkü Geekbench raporu, cihazın sahip olacağı işlemciyi ortaya koydu. Bu nedenle Xiaomi Mix Fold 3, yeni nesil Galaxy telefonlarda karşımıza çıkan hız aşırtmalı Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. TSMC'nin 4nm N4P üretim düğümünü temel alan bu bulut sunucusu, 3,36 GHz Cortex-X3 çekirdeği, dört adet 2,8 GHz Cortex-A715 çekirdeği ve üç adet 2,0 GHz Cortex-A510 çekirdeği içerir.

indir-4.webp

Sızdırılan görsellere baktığımızda Mix Fold 3'ün tek çekirdekte 2.071, çoklu çekirdekte 5.419 puan aldığını görüyoruz. Cihazın Android 13 ve 16 GB'a kadar RAM'e sahip olacağı da doğrulandı.

Xiaomi Mix Fold 3 beklenen özellikler

Önceki söylentilere ve sızıntılara göre Mix Fold 3, "2K" çözünürlüklü ve 120Hz yenileme hızına sahip 8.02 inç dahili ekrana, .120 Hz yenilemeli 6.5 inç harici FHD+ ekrana ve ekran altı selfie kamerasına sahip olacak. Kamera. Buna ek olarak, katlanabilir telefonun 67W kablosuz şarj ve 50W kablolu şarj desteği ile 4.800mAh bataryaya sahip olması bekleniyor.Aynı zamanda Xiaomi'nin en iyi görünen telefonlarından biri olacak. Kameralar açısından Mix Fold 3, dörtlü bir konfigürasyonla gelecek. Bunlar 50MP ana, telefoto, ultra geniş ve periskop olacak. Mix Fold 3 hakkında bildiklerimiz şimdilik bunlarla sınırlı. Yani ne düşünüyorsun? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.