Xiaomi Pad 6 Max'in özellikleri onaylandı!

Xiaomi Pad 6 Max'in özellikleri onaylandı!
Xiaomi'nin merakla beklenen yeni tableti Xiaomi Pad 6 Max'in özellikleri, lansmanından birkaç gün önce şirket tarafından yayınlanan teaser görselleriyle gün yüzüne çıktı.

Teknoloji devlerinden Xiaomi, şimdi de yeni tableti Xiaomi Pad 6 Max'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 14 Ağustos'ta piyasaya sürülecek olan Xiaomi Pad 6 Max'in yeni teaser görüntüleri, cihazın teknik özelliklerini gözler önüne serdi.

indir-2.webp

14 Ağustos'ta piyasaya sürülecek Xiaomi Pad 6 Max'in beklenen özellikleri

Paylaşılan teaserlar sayesinde Xiaomi Pad 6 Max'in 14 inçlik devasa bir LCD ekranla gelecek olan Snapdragon 8 Plus Gen 1 üzerinde çalışacağı doğrulandı ve ekranın 144 Hz gibi yüksek bir yenileme hızı sunması bekleniyor. 15839 mm karelik son derece geniş ısı yayma alanı ile makinenin ağır oyunlarda iyi mücadele etmesi bekleniyor. Bu tablet, 67 W hızlı şarj desteğine sahip 10.000 mAh büyük bir pil ve ayrıca Xiaomi'nin Surge G1 pil yönetim çipi ile gelecek. Bu çip sayesinde pilin eskimesi etkili bir şekilde geciktirilir.
14 Ağustos'ta piyasaya çıkacak olan cihazda sekiz hoparlörlü bir ses sistemi yer alıyor. Ayrıca, PC düzeyinde bir deneyim için WPS Office PC ve dört pencereli bölünmüş ekran özellikleri gibi özellikleri uygulayacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.