Asus ExpertBook B6 Flip satışa çıktı!

Asus ExpertBook B6 Flip satışa çıktı!
Bugün Türkiye'de satışa çıkan Asus ExpertBook B6 Flip modeli hakkında özellikleri ve fiyatı dahil tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

ASUS NVIDIA RTX A2000 grafik kartı ile donatılmış dünyanın ilk dönüştürülebilir kalemli mobil iş istasyonu ExpertBook B6 Flip, Türkiye'de satılmakta olup mühendislik, mimarlık ve mühendislik şirketleri ile inşaat (endüstriyel AEC) için olağanüstü performans sunmaktadır. İşte Asus ExpertBook B6 Flip özellikleri ve fiyatları...

ExpertBook B6 Flip özellikleri ve fiyatı!

asus-expertbook-b6-flip-ozellikleri-fiyati-2.jpg

Bugünün teknolojilerini yarın için yeniden düşünen dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden Asus, kuruluşta kullanılan ilk ExpertBook B6 Flip (B6602F) serisi dönüştürülebilir mobil iş istasyonunu tanıttı. B6 Flip, kullanıcılar ve mimarlar, mühendisler ve ürün tasarımcıları gibi profesyoneller tarafından talep edilen performansı sağlayan birinci sınıf bir mobil iş istasyonu olarak tasarlanmıştır. Kapsamlı dahili testlerden geçtikten sonra ExpertBook B6 Flip, 3ds Max, MicroStation ve Vectorworks dahil olmak üzere dünyanın önde gelen yazılım satıcılarının profesyonel uygulamalarıyla çalışmak için ISV sertifikasına sahiptir.

Yüksek performans özelliğine sahip

asus-expertbook-b6-flip-ozellikleri-fiyati-3.jpg

Asus, ExpertBook B6 Flip'i optimum performans için serin ve sessiz kalacak şekilde tasarladı. Soğutucu tasarımı sayesinde cihaz 135 watt'ta (55 W CPU ve 80 W GPU) rahat çalışma, serin, sessiz ve yüksek performans sağlar.

ExpertBook B6 Flip, en yeni 12. Nesil Intel Core i9 HX işlemci, NVIDIA RTX A2000 profesyonel grafik kartı, 128 GB'a kadar çift kanallı DDR5-4800 MHz bellek desteği ve yeterli depolama alanı ile bilgi işlem gücünü en üst düzeye çıkarır. 4 TB'a kadar depolama.

Asus, ExpertBook B6 Flip'in tüm özellikleri

Ek olarak Flip B6 kullanıcıları, NVIDIA Max-P Dynamic Boost desteği ile daha da ileri gitme seçeneğine sahiptir. Bu olağanüstü mühendislik başarısı, standart modda 40 dBA'nın altında sessizliği korurken optimum soğutma performansı sağlamak için üç ısı borulu iki 98 kanatlı fan ve yedi akıllı sensör kullanır. Böylece, kullanıcıların dikkatlerinin dağılmamasına ve tamamen görevlerine odaklanmasına olanak tanır.

ExpertBook B6 Flip'in bir başka güçlü noktası da inanılmaz çok yönlülüğüdür. 500 nite kadar parlaklığa sahip 16 inç döndürülebilir ekran, her yerde ve çeşitli şekillerde çalışma esnekliği sunarak tasarımcıların, mühendislerin ve tüm kreatiflerin üretkenliklerini artırmalarına yardımcı olur. Bir iş dizüstü bilgisayarı, herhangi bir iş yükünün üstesinden gelmek için maksimum bağlantı seçeneklerine ihtiyaç duyar. ExpertBook B6 Flip, kolay veri aktarımı ve esnek çevresel bağlantı için eksiksiz bir bağlantı noktası yelpazesi sunar. Ayrıca, ek güvenlik için ikincil kimlik kontrolü olarak kullanılmak üzere dahili bir akıllı kart okuyucu içermektedir. MicroSD kart yuvası, içerik oluşturucuların yüksek kapasiteli görüntüleri ve videoları her zaman, her yerde kolayca yakalamasına, düzenlemesine ve işlemesine olanak tanır. Ek olarak, DisplayPort 1.4'e sahip iki adet süper esnek Thunderbolt 4 bağlantı noktasının yanı sıra iki adet USB 3.2 Type-A bağlantı noktası ve profesyonel düzeyde 2,5 Gb/sn Ethernet bağlantı noktasına sahiptir. ExpertBook B6 Flip, kullanıcıların animasyon, 3D modelleme veya grafik tasarım gibi becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için NVIDIA Ampere mimarisinden yararlanan profesyonel düzeyde bir NVIDIA RTX A2000 grafik kartı ile donatılmıştır.

Ampere, seyrek destekli yeni ışın izleme ve Tensör çekirdeklerine, AI DLSS 2.0 süper çözünürlük teknolojisine ve önemli ölçüde iyileştirilmiş performans sunan bir akış çoklu işlemcisine sahiptir. En gerçekçi grafikleri, en gerçekçi ışın izleme grafiklerini ve en yeni özellikleri sunarken yapay zekanın gücünden yararlanır. ExpertBook Flip B6'da ayrıca 4096'ya kadar basınç seviyesini destekleyen ve desteklenen herhangi bir uygulamada yazma, çizme ve açıklama ekleme olanağı sağlayan isteğe bağlı bir MPP 2.0 uyumlu kalem bulunur.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.