Xiaomi Pad 6 Max resmen doğrulandı!

Xiaomi Pad 6 Max resmen doğrulandı!
Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Xiaomi Pad 6 Max için tarih verildi. Bugün Xiaomi, amiral gemisi tabletin bazı özelliklerini ve lansman tarihini netleştirdi.

Bildiğiniz üzere Xiaomi geçtiğimiz Nisan ayında yeni Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro tabletlerini duyurdu. Sonra yeni bir amiral gemisi hakkında söylentiler duymaya başladık. Çinli dev, bugün Xiaomi Pad 6 Max'i resmen onayladı. İşte Xiaomi Pad 6 Max çıkış tarihi netleşti.

Xiaomi Pad 6 Max resmen doğrulandı

Xiaomi bugün resmi Weibo hesabı üzerinden Xiaomi Pad 6 Max'in 14 Ağustos'ta tanıtılacağını duyurdu. Ayrıca bu duyuruya eşlik eden teaser görselleri de ekipmanın bazı özelliklerine açıklık getiriyor. Bu nedenle Xiaomi Pad 6 Max, yakın zamanda piyasaya sürülen Samsung Galaxy Tab S9 Ultra'ya benzer şekilde 14,6 inçlik bir ekrana sahip olacak.

indir.webp

Ayrıca Xiaomi Pad 6 Max'in Pad 6 Pro ile aynı tasarıma sahip olacağını görüyoruz. Ancak, ekran boyutunu artırmak daha fazla pil kapasitesi sağlayabilir. Ayrıca amiral gemisi tabletin harici klavye desteğine sahip olacağı da doğrulandı. Yani laptop olarak kullanılabilir. Cihazın diğer özellikleri henüz açıklanmadı.

Xiaomi Pad 6 Max beklenen özellikler

Güncel raporlara göre Xiaomi Pad 6 Max, ön tarafında 2.8K çözünürlüklü ve 144Hz yenileme hızına sahip 14.6 inçlik bir IPS ekrana sahip olacak. Pad 6 Max, 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar depolama ile eşleştirilmiş Snapdragon 8+ Gen 1 platformu tarafından desteklenecek.

Ön tarafta görüntülü aramalar ve özçekimler için 20MP kamera özelliklerine gelince, arkada çift sensör kurulumu bekleniyor. Bu 2MP makro kamera ve 50MP ana kamera olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.