Elon Musk Twitter (X) binasının sahibini canından bezdirdi!

Elon Musk Twitter (X) binasının sahibini canından bezdirdi!
San Francisco Yapı Müfettişliği, yeni X logosu nedeniyle çevreyi cezalandırdı. Elon Musk cezayı ödemedi...

Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından yapısal ve idari bir kimlik değişikliğine giden Twitter, son dönemde Twitter ile özdeşleşen mavi kuş logosuna veda etti. Aynı zamanda isim değiştiren sosyal medya platformu Brand X olarak yoluna devam edecek.

Bu değişiklikten sonraki ilk iş, San Francisco genel merkezinin tabelasını değiştirmek oldu. Ancak yeni tabelanın yaydığı ışık o kadar yıkıcıydı ki, çevredeki binalarda oturanların şikayeti üzerine günler içinde kaldırıldı. San Francisco şehri logoya ceza vermeye karar verdi ancak Elon Musk'ın o anki duruşu ortalığı karıştırdı.

Elon Musk sebep olduğu para cezasını bina sahibine ödetti

San Francisco Yapı Müfettişliği, Twitter'ın yeni adı değiştirilen X işaretiyle ilgili bir soruşturmayı çevresel rahatsızlık nedeniyle kapattı. Bununla bağlantılı olarak 4.447 dolar para cezası verildi. Şimdi ilginç kısım geliyor. Cezayı ödeyen Elon Musk değil bina sahibi oldu.

Bina sahibide suçlu çıktı

Şikayeti aldıktan sonra yetkililer, tabelayı incelemek için şirket merkezinin çatısına çıkmak istedi, ancak X'in yönetimi talebi kesinlikle reddetti. Ardından mülk sahibine "izinsizlik" nedeniyle para cezası verilmesine karar verildi.

Olayın sosyal medyada viral olmasının ardından bir kullanıcı, billboard cezasını "şimdiye kadarki en uygun fiyatlı pazarlama kampanyası" olarak nitelendiren bir gönderi paylaştı. Elon Musk, gönderiye Al Pacino'nun unutulmaz sahnesinden oluşan bir GIF ile yanıt verdi. Daha önce karargahı kirası ödenmemiş bir mülk sahibi ile hukuk mücadelesi içinde olan Bay Musk'ın açıklaması ortalığı karıştırdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.