Uzun zamandır beklenen iOS özelliği Apple Watch modellerine geliyor!

Uzun zamandır beklenen iOS özelliği Apple Watch modellerine geliyor!
Kişilerin numaralarını paylaşmalarını çok daha kolaylaştıracak NameDrop, sadece iPhone modelleriyle sınırlı olmayacak.

Apple, iOS 17, iPadOS 17 ve watchOS 10 ile birlikte pek çok yeni özelliği tanıtmayı planlıyor. WWDC 23 etkinliği ile paylaşılan bu özellikler, Eylül ayında iPhone 15'in lansmanı ile birlikte sunulacak.

NameDrop özelliği iPhone modelleri ile sınırlı kalmayacak

iOS 17 ile kullanıma sunulacak olan NameDrop özelliği, iki cihazı eşleştirdiğinizde kişilerin otomatik olarak paylaşılmasına olanak tanır. Bu özellik, sadece iPhone modelleriyle sınırlı kalmayacak kişilerin numaralarını paylaşmalarını çok daha kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Aaron adlı bir kod yorumcusu, bir Twitter gönderisinde (X), yakında piyasaya sürülecek olan NameDrop özelliğinin Apple Watch modellerinde de kullanılabileceğini söyledi. Uzman, watchOS 10'un en son beta sürümünü incelerken, NameDrop işlevinin de dahil edildiğine dikkat çekti.

Apple'ın yeni özelliği hayat kurtaracak

apple-watch-namedrop.jpg

Apple'ın yeni özelliği ile kullanıcılar, telefon numaralarını paylaşırken basitçe iPhone ve Apple Watch modellerini birbirine yaklaştıracak. iOS 17 yüklü iPhone modelleri ile watchOS 10 işletim sistemli Apple Watch modelleri arasında iletişim bilgilerinin paylaşılmasına yönelik yeni özellik kullanılabilecek.NameDrop, iki Apple Watch arasında bilgi alışverişine de olanak sağlayacak.

ABD'li teknoloji devi, 12 Eylül 2023'te düzenlenecek etkinlikte yeni nesil iPhone, iPad ve akıllı saat modellerini sergileyecek. Apple, bu etkinlikte iOS 17 ve diğer etkinliklerle ilgili detayları da paylaşacak. Bu etkinliğe kadar cihaz ve işletim sistemi hakkında daha detaylı bilgilere erişmeyi planlıyoruz.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.