Facetime'dan büyük hata! Facetime nasıl devre dışı bırakılır

Facetime'dan büyük hata! Facetime nasıl devre dışı bırakılır
Apple'ın sohbet programı Facetime'da yaşanan sorunlar kullanıcıları isyan ettirdi. Arama yapıldıktan sonra sesin karşı tarafa gittiğini görenler şikayet yağdırdı. Peki Facetime nasıl kapatılır ya da devre dışı bırakılır? İşte detaylar...

Apple cihazaları kullananların arasında gerçekleştirebildiği sohbet programı Facetime'da daha önce belkide görülmemiş sorunlar baş gösterdi. iOS'un 12.1 güncellemesiyle birlikte internetin kendi kendini koparttığı fark edilmişti. Bu gelişme kullanıcıların tepkisiyle karşılaşmıştı. Ardından gelen yeni güncelleme güvenlik açığını da birlikte getirdi. Olay odur ki program aktif değilse bile arama aldığınız an açık hemen kendini ortaya çıkarıyor.

FaceTime'daki son bomba ise arama yapıldığı esnada mikrofonun kendi kendine açılması ve arananın karşıya sesinin gitmesi. Bu vesile ile siz istemediğiniz bir durumda olsanız dahi sesiniz arayan tarafından duyulabiliyor. iOS 12.1 güncellemesinden sonra bazı kullanıcılar bunu fark edince şikayet yağdı.

FaceTime nasıl devre dışı bırakılır?
Söz konusu açıklardan ve hatalardan etkilenmemek için programı devre dışı bırakmak gerekiyor. Bu işlemi Ayarlar > FaceTime menüsü altından gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.