Gmail Inbox uygulaması sona eriyor

Gmail Inbox uygulaması sona eriyor
Google bir dönemi daha sona erdiriyor. Gmail'in en keyifli uyagulaması Inbox'ın sonu geldi. 2 Nisan'dan itibaren erişime kapalı olacak artık kullanılamayacak.

Daha önce Plus'ın fişini çeken Google şimdi de Gmail'deki Inbox'ı kapatıyor. 2 Nisan 2019 tarihinden itibaren Ibnbox uygulaması kullanıcılar tarafından kullanılamayacak. Şu an erişim sağlanabilen uygulamada kullanıcıların bir kısmına 15 gün uyarısı gelse de gelmeyen kullanıcılar dahil olmak üzere kullanıma kapatılacak.

2014'te sadece davetiye yoluyla kullanılabilen bir hizmet olarak açılan Inbox, epostalarınıza daha etkileşimli ve akıllı bir yolla ulaşmanızı sağlıyordu. Bundles işlevi, benzer konudaki epostaları bir araya getiriyordu. Bunun yanında epostaları beklemeye almanız ve akıllı cevaplar vermeniz mümkündü. Inbox, şu an Gmail'in kullandığı beyaz tasarımı da kullanıyordu.

Inbox, Google'ın şu sıralar kapatmaya hazırlandığı tek hizmet değil. Firma, sorunlu sosyal platformu Google+'ı da 2 Nisan'da kapatacak (sanırız Google, bu kapatmaları 1 Nisan'da yapacağı şakalarla karıştırmak istemiyor). Google+'ın kapatılmasında hizmette ortaya çıkan güvenlik sorunları etkili olmuştu. Bunlara ek olarak videolu sohbet hizmeti Allo ve URL kısaltma hizmeti goo.gl de kapanmayı bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.