Google'dan 2018'nin ilk günü Doodle'ı

Google'dan 2018'nin ilk günü Doodle'ı
Özel günleri atlamayan Google 2018'in ilk günü için de kullanıcılarına tebessüm ettiren bir Doodle hazırladı. Dünyanın en büyük arama motoru olan Google bir kez daha farkını ortaya koydu.

Tüm dünya yeni yıla girmenin keyfini yaşarken dünyaca ünlü firmalar da 2018'i daha çekici hale getirebilmek için çeşitli yenilikler, kullanıcıların göz zevkine hitap edecek görseller ve birçok yeni detay yayınlıyor. Bunlardan biri de Google'dı ve ilk gün Doodle'ı çok beğenildi.

Doodle Nedir?
Doodle'lar, tatil günlerini ve yıl dönümlerini kutlamak, ünlü sanatçıları, kâşifleri ve bilim insanlarını anmak amacıyla Google logosunda yapılan eğlenceli, şaşırtıcı ve bazen de spontane değişikliklerdir.

Google, bunca yıldır kaç doodle yaptı?
Google, dünya genelinde oluşturulan ana sayfalar için 1500'den fazla doodle oluşturdu... Bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor! Tümünü görmek için www.google.com/doodles adresine gidin.

google 2018 ilk gün doodle

Doodle'ları kim tasarlıyor?
Gördüğünüz her bir doodle'ın arkasında, çizerlerden (ki biz onlara doodle tasarımcıları diyoruz) ve mühendislerden oluşan bir ekip bulunuyor.

Google kullanıcıları/isteyen herkes doodle için fikirlerini nasıl gönderebilir?
Kullanıcılardan gelen fikirler doodle ekibini her zaman heyecanlandırır. Kullanıcılarımız bir sonraki Google doodle için fikirlerini e-postayla [email protected] adresine iletebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.