Instagram tasarımı değişiyor!

Instagram tasarımı değişiyor!
En popüler fotoğraf uygulaması olan Instagram'da kısa süre içerisinde yeni bir tasarımın aktif olacağı dile getirildi. Şu an firmanın yönetimine de Adam Mosseri'nin geçeceği açıklandı.

Kullanıcılarına kullanımı açısından büyük bir kolaylık sağlayan Instagram'da dizayn değiştiriliyor. Kabuk değişimi geçiren firmada görev değişiklikleri de gerçekleşiyor.

Instagram ile ilgili yeni gelişme
Instagram'dan önce 2008 yılında Facebook'a katılan Mosseri haber Akışı ve arayüz tasarımı ekiplerinin başında VP olarak görev alıyordu. Ancak Mayıs ayında Mark Zuckerberg'in firmayı yeniden yapılandırma çalışmasının bir parçası olarak Instagram'a geçiş yapmıştı.

Yapılan basın açıklamasında Krieger ve Systrom Instagram'dan ayrılmalarını resmi olarak duyururken, yerlerine geçecek olan Mosseri'nin yeteneklerini özel olarak vurguladılar. Mosseri'nin güçlü tasarım geçmişi ve ürün odaklı bakış açısı da özel olarak belirtildi.

Instagram, 2012 yılında Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındığından beri büyük oranda bağımsız çalışmaktaydı ve ön yüzde Facebook ile büyük bir bağlantısı bulunmuyordu. Ancak Mosseri'nin Facebook ile bağı düşünüldüğünde bu durumun artık değişmesi söz konusu olabilir gibi gözüküyor ve iki firma hizmetleri arasında daha fazla paslaşma yaşanabilir...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.