İPhone 11 Pro ve Pro Max Türkiye'de kaç liradan satılacak? İşte ilk fiyatlar

İPhone 11 Pro ve Pro Max Türkiye'de kaç liradan satılacak? İşte ilk fiyatlar
Dünyanın merakla beklediği iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'ın Türkiye'de kaç liradan satışa sunulacağı merak ediliyor. İlan sitelerinde fiyatlar yazılmaya başlandı.

Apple'ın son amiral gemisi iPhone 11, iPhone Pro ve iPhone Pro Max için tanıtım düzenlenmiş, yeni cihazlar görücüye çıkmıştı. Birçok özelliği barındıran ve görünümüyle de dikkat çeken bu üç telefon hakkında dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Türkiye'de de binlerce hatta milyonlarca arama yapıldı. iPhone 11, iPhone Pro ve iPhone Pro Max Türkiye'de kaç lira? Detaylar haberimizde.
 


iPhone 11, iPhone Pro ve iPhone Pro Max kaç lira?

Piyasaya çıkarılan son cihazların Türkiye'deki satışı henüz belirlenmedi. Operatörlerin kısa bir  süre içerisinde kampanyaların dahil edilerek satışa sunması, teknoloji mağazaları ve telefoncularda da yerlerini alması bekleniyor. Amerika'da 1099 dolardan satışa sunulan iPhone 11 Pro Max'ın vergiler, kar oranları ve çeşitli kalemlerle 10 bin liranın üstünde satılması bekleniyor. iPhone 11'in 6 bin lira, iPhone 11 Pro'nun da 10 bin liraya yakın bir ücretle satılması muhtemel


iphone 11

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.