iPhone XS Max: İşte Apple'ın yeni iPhone'u

iPhone XS Max: İşte Apple'ın yeni iPhone'u
Apple'ın 12 Eylül tarihinde tanıtması beklenen telefonunun ismi iphone XS Max olacak. Peki yeni iPhone hangi özelliklerle geliyor? En dikkat çekici özelliği hangisi?

Yeni nesil iPhone'ların resmi olarak tanıtılmasına çok az bir süre kaldı. Apple'a yakın kaynaklar şirketin 6.5 inçlik OLED ekrana sahip varyantı iPhone Xs Max olarak adlandıracağını söylüyor. Apple, 10. yılına özel olarak çıkardığı telefona iPhone X ismini vermişti. Bu durum şirketin gelecekteki iPhone'ları nasıl markalandıracağı konusunda büyük bir soru işareti oluşmasına neden oldu. Cupertinolu teknoloji devinin iPhone 11 veya XI olarak mı yola devam edeceği bilinmiyor.

Söz konusu söylenti aynı zamanda Apple'ın akıllı telefonlarında "Plus" markasını kullanmayı bırakacağı yönündeki haberleri de doğruladı. Gerçekleri öğrenebilmemiz için her halükarda 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek lansmanı beklemek zorundayız.

Şirketin önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modellerinin yanı sıra güncellenmiş iPad Pro ve Apple Watch Series 4 gibi diğer ürünlerini tanıtması bekleniyor. Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.