Linkedin'de arka plan (kapak) fotoğrafı nasıl değiştirilir? Ölçüsü nedir?

Linkedin'de arka plan (kapak) fotoğrafı nasıl değiştirilir? Ölçüsü nedir?
 DAMGA Editörü
Dünyanın en çok tercih edilen iş platformu Linkedin'de de artık arka plan fotoğrafı veya diğer adıyla kapak resmi değiştirebilmek mümkün. Peki, Linkedin'de arka plan (kapak) fotoğrafı nasıl değiştirilir? Ölçüsü nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Her sektörden çalışanların, müdürlerin, CEO'ların ve patronların yer aldığı Linkedin'de pek çok kişi iş, bir kısmı ise eleman bulabilmek adına Linkedin'i kullanıyor. İlk etapta sadece iş odaklı hizmet veren platform artık sosyal medyadaki yenilikleri takip ediyor ve son özelliklerinden biri de kapak fotoğrafı (arka plan resmi) değiştirilebilmek oldu. Peki, Linkedin kullanıcıları nasıl kapak resmi (profil fotoğrafı) değiştirebilir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Linkedin'de kapak fotoğrafı nasıl değiştirilir?

Milyonlaca kişinin kullandığı Linkedin'de eğer siz de bir kapak sahibi olmak veya mevcuttaki resmi değiştirmek istiyorsanız birkaç adımda gerçekleştirebilirsiniz.

İlk olarak profilinizi açın. Ana akış değil, size özel sayfanız olan ve bilgilerin yer aldığı alandır. Buraya geldikten sonra sağ üstten kalem butonuna basarak bilgilerin girileceği ekranı açın. Burada yatay bir fotoğrafa ihtiyacımız var. Twitter'da 1500x500'dü ölçü ama yükseklik biraz daha az 1400x350 civarında bir ölçü girebilirsiniz. Photoshop kullanarak fotoğrafınızı da oluşturabilirsiniz. Sonrasında değişiklikleri kaydete tıklıyoruz. Hepsi bu kadar.

linkedin-arka-kapak.webp
Linkedin'de kapak fotoğrafı nasıl değiştirilir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.