Instagram'da herkesin merakla beklendiği o özellik çok yakında geliyor!

Instagram'da herkesin merakla beklendiği o özellik çok yakında geliyor!
Sosyal medya ağı Instagram, yeni sürümüyle hayata geçirilecek 5 yeni özelliğini tanıttı. Buna göre herkesin merakla beklediği o özellik sonunda geliyor!

Her gün saatlerimizi geçirdiğimiz sosyal medya ağı Instagram, çok yakında yapılacak güncelleme ile merakla beklenen 5 yeni özelliğin hayata geçirileceğini açıkladı.

Buna göre Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketi META, sosyal medya ağı Instagrama gelecek yeni özellikleri duyurdu. Buna göre artık mesaj geldiğinde okundu bilgilerini Whatsapp'taki gibi kapatabilme özelliği gelecek. Bu özelliklere ek olarak 4 yeni içerikte yenilikler gelecek.

instagram-aa-1671538.jpg

Instagram'ın çok yakında hayata geçireceği son güncellemesinin kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtilirken, hangi özelliklerin yeni sürümde geleceğini tek tek açıklandı.

Instagram 5 yeni özelliğini duyurdu

Mesaj düzenleme

META, şirket grubunun yaptığı duyuruda ilk olarak mesaj düzenleme özelliği gelecek. Bu özellik ile 15 dakika içerisinde yanlış ya da eksik yazdığınız mesajları düzeltebilme olanağı sağlanacak.

65e80b398257b106-w1200xh675.webp

Sohbet sabitleme
Instagrama gelecek olan bir diğer özellik ise sohbeti sabitleyebilme seçeneği sunulacak. Insagram DM'lerdeki 3 farklı mesaj grubunu çentikleyip en üstte tutabileceksiniz.

65e80b5e75743659-w1200xh675.webp

Okundu bilgisi kapatma
Yeni sürümde gelmesi beklenen bir diğer özellik ise okundu bilgisini kapatma seçeneği olacak. Whatsapp'ta kimilerini çileden çıkartan kimilerinin ise severek kullandığı okundu bilgisi artık kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu sayede karşı taraftaki kişinin mesajını okundu bildirimi gitmeden dilediğiniz gibi bakabileceksiniz.

Çıkartma
Instagram tarafından getirilecek bir diğer özellik ise favori çıkartmaları DM kutusuna ekleyebileceksiniz. Bu sayede sevdiğiniz emojilere ek olarak çıkartmalara basılı tutarak favori çıkartmalarınızı gönderebilme olanağı olacak.

65e80bcd4dfa1847-w1200xh675.webp

Sohbet Teması
Son olarak yeni sürümle birlikte gelecek olan özellik ise temalar ve sohbet arkası görüntülere yeni görüntüler eklenebilecek. Eski temalara ek olarak gelecek yeni sohbet temaları ise birçok animasyon karakteri temalaştırma yapabileceksiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.