PS Plus 2023 temmuz ayı bedava oyunları! PS4 PS5 ücretsiz oyun indir

PS Plus 2023 temmuz ayı bedava oyunları! PS4 PS5 ücretsiz oyun indir
Temmuz ayında PS Plus platformunda yayınlanacak ücretsiz oyunlar merak konusu. 2023 Temmuz ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunlar indir haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

PS Plus Temmuz 2023 aylık oyunları geleceğine dair büyük bir duyum olmadığı için şimdilik bir sır olarak kalıyor. Şimdilik yapabileceğimiz tek şey tahminleri takip etmek ancak bu bizi ve diğer PlayStation hayranlarını dilek listeleri yapmaktan ve hangi oyunların öne çıkacağını tahmin etmekten alıkoymayacak.

PS Plus, şimdiye kadar İlkbahar ve Yaz boyunca harika bir yıl geçirmeye devam etti ve bunun Temmuz ayına kadar devam etmesini bekliyoruz. Essential PS Plus Temmuz 2023 oyun serisi, PS5 ve PS4'te oynayabileceğiniz üç oyunla bu yılın önceki ayları kadar harika olacak.

Bu yazıda, önümüzdeki ayda oyunların ne zaman duyurulacağı da dahil olmak üzere bilmeniz gereken her şeyi ele alacağız. Bunun da ötesinde, harika bir ay olmasını sağlayacağı için gerçekleşmesini umduğumuz PS Plus serisi için üç tahminimiz var.


PS Plus Temmuz 2023 oyunları

PS Plus Temmuz 2023 ücretsiz oyunları, Haziran ayının son çarşamba günü duyurulacak ve ardından 4 Temmuz'da kullanıma sunulacak.

PS Plus Temmuz 2023 oyunları için tahminlerimiz :

  • Cult of the Lamb – PS5, PS4
  • Outer Wilds – PS5, PS4
  • Samurai Warriors 5 – PS4

Cult of the Lamb – PS5, PS4

2022'nin en büyük indie hitlerinden biri olan Cult of the Lamb, sevimli estetiği, bağımlılık yapan oynanışı ve gerçekten bir kült lider olmanıza izin verme yeteneği ile izleyicileri memnun etti. Cult of the Lamb'da takipçilerinize pislik yedirmekten (evet gerçekten) onları cezalandırmaya ve çekiciliğiniz ve karizmanızla onları yavaş yavaş kazanmaya kadar her şey var!

Outer Wilds – PS5, PS4

Uzun süredir son on yılın en iyi bağımsız oyunlarından biri olarak kabul edilen Outer Wilds, bu ayın serisine gerçekten yepyeni bir kalite seviyesi katacaktı. Birden fazla Yılın Oyunu ödülü kazanan Outer Wilds, sizi bir zaman döngüsünde sıkışıp kaldığınız, evrenden kaçmaya ve cevaplar bulmaya çalıştığınız geniş bir güneş sistemine koyuyor

Samurai Warriors 5 – PS4

Son olarak, daha fazla aksiyon arayanlar için son tahminimiz Samurai Warriors 5. Bu aksiyon oyunu, Samurai Warriors serisini yeni bir sanat tarzı, aralarından seçim yapabileceğiniz 27 farklı savaşçı ve her zamankinden daha yetenekli ve göz kamaştırıcı savaşlarla yeni şekillerde yeniden canlandırdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.