Resident Evil 9 çıkış tarihi sızdırıldı!

Resident Evil 9 çıkış tarihi sızdırıldı!
Resident Evil 9 hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. Oyunun lansman ve çıkış tarihinin 2025 yılına kadar sürmesi bekleniyor.

Capcom'un efsanevi korku macera serisi Resident Evil, bu yıla yeni versiyonuyla damgasını vurdu. Mart ayında piyasaya çıkan Resident Evil 4 Remake, iyileştirilmiş grafik kalitesi ve oynanışıyla oyun severlerden tam puan aldı. Şimdi de Resident Evil 9 çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Resident Evil 9 çıkış tarihi 2025 olabilir

Capcom, ikonik korku serisinin bir sonraki oyunu olarak faturalandırılan Resident Evil 9 üzerinde çalışmaya başladı. Serinin popülaritesini Resident Evil 7 ve 8 ile genişleten şirket, bu başarısını RE9 ile sürdürmek istiyor. Bu nedenle, yeni ürün 2025 yılında piyasaya sürülecek.

Oyun dünyasının tanınmış isimlerinden Dusk Gollem, Resident Evil 9 için potansiyel bir çıkış tarihinin 2025 olabileceğini ve lansmanın 2024'te olabileceğini belirtmişti. Capcom daha önceki lansmanları bu yaz düzenlediği için RE9'un lansmanının Haziran ayında gerçekleşmesini bekliyoruz.

Resident Evil 9'un en heyecan verici yönlerinden biri, Chris Redfield veya Leon Kennedy gibi sevilen karakterleri oynama fırsatı olacak. Bu iki karakter dizinin çeşitli bölümlerinde yer almıştır. Ancak Village ve Biohazard'da rol alan Ethan Winters'ın bu eşleşmede yer almayacağı doğrulandı. Capcom'un yeni bir karakter kadrosuyla yeni bir hikayeye girebileceğine dair söylentiler de var. Ancak RE9 ile ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Resident Evil 7: Biohazard, birinci şahıs bakış açısında önemli bir değişiklik yaptı ve klasik zombilerin ötesinde yeni karakterler tanıttı. Bu başarı, oyuncuları vampirlerin, kurt adamların ve diğer doğaüstü yaratıkların yaşadığı bir dünyayla tanıştıran Resident Evil 8'dir: Village ile ilerledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.