Sesli tweet nasıl atılır? Twitter'da sesle mesaj göndermenin yolları

Sesli tweet nasıl atılır? Twitter'da sesle mesaj göndermenin yolları
Dünyanın en çok tercih edilen mikro blog sitesİ Twitter'da kullanıcılar artık sesli tweet atabilecek. Mesajlarını ses komutu ile göndermek isteyenler araştırmalara başladı. Peki sesli tweet nasıl atılır? Twitter'da sesle mesaj göndermenin yolları

1 milyara yakın kullanıcısı bulunduğu bilinen Twitter'da sesli mesaj dönemi başlıadı. Duvarında mesaj paylaşmak isteyenler artık sadece ses komutu ile birlikte bunu gerçekleştirebilecek. Ancak şimdilik sadece iOS sistemli telefonlarda kullanılabilecek. Peki, Twitter sesli tweet atma özelliği nasıl kullanılır? Detaylar haberimizde.

Apple cihazlarında kullanılan iOS sistemli telefonlarda çıkarılan sesli tweet atma özelliği 140 saniye ile sınırlı olacak. Diğer sistemleri kullanan kullanıcılar ise kısa bir süre sonra bu özelliği kullanabilecek.
 


Sesli tweet nasıl atılır?

Twitter’a sesli tweet atma özelliği ile kullanıcılar yazdıkları mesajlara ses kaydı ekleyerek paylaşımda bulunabilecek. Kişilere 140 saniyelik bir ses kayıt limiti koyan Twittter, yeni özelliğinden faydalanmak için tweet atma ekranına tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ses ikonuna dokunun. Ses kaydetme ekranı üzerinden 140 saniyeye kadar ses kaydedebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.