Teknoloji meraklıları soruyor: Yeni Apple Mac Pro ne zaman satışa çıkacak

Teknoloji meraklıları soruyor: Yeni Apple Mac Pro ne zaman satışa çıkacak
Kendine has işletim sistemiyle yıllardır bilgisayar sektörüne de yön veren Apple 5 sene önce tanıttığı ancak o günden bu yana yenilemediği Apple Mac Pro'nun yenisini satışa sunacak mı diye merak ediliyor. Tutkunlarının bir türlü vazgeçemediği bilgisayar hakkındaki detaylar haberimizde.

iPhone ve birçok modelinde yeniliğe giden Apple, Mac Pro için bu işlemleri uygulamamış ve sadece güncellemelerle Mac Pro'nun faaliyetini sürdürmüştü. Yaklaşık 5 seneye yakın bir süredir kullanıcılarla birlikte olan Apple ürünü için yenisi çıkacak beklentileri başlamadan sona erdi.

Üst düzey Apple yöneticileriyle yapılan yeni bir röportaja göre yeni Mac Pro, 2019 yılında gelecek. Mac Prodüksiyon Pazarlama Direktörü Tom Boger'ın TechCrunch'a verdiği demeçte, "Şeffaf olmak ve Mac Pro topluluğumuzla açık bir şekilde iletişim kurmak istiyoruz. Bu nedenle yeni Mac Pro'nun 2019'da tanıtılacağını bilmelerini istiyoruz," diyerek, bu yıl da bir Mac Pro çalışmalarının olmadığını açıkça ifade etti.

mac pro

Peki, bu "sadece biraz daha bekle" mesajı tanıdık gelmiyor mu? Çünkü Apple, neredeyse bir yıl önce de benzer bir açıklamada bulunmuştu. 4 Nisan 2017 tarihinde yeni Mac Pro'nun bu yıl gelmeyeceğini, bunun için bir yıl beklememiz gerektiğini öğrenmiştik. Anlaşılan Apple, kullanıcılarına deja vu yaşatmaya karar vermiş.

Elbette Mac Pro ile ilgili henüz başka bir bilgi de yok. Yine benzer bir silindirik tasarıma sahip olacağı öngörülebilir., fakat şimdilik hepsi bu kadar.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.