Telefon dinleme, eşimin telefon görüşmelerini nasıl dinlerim?

Telefon dinleme, eşimin telefon görüşmelerini nasıl dinlerim?
Telefon dinleme nasıl yapılır ve programlarını merak edenler bu haberimizde tüm cevapları bulabileceksiniz.

Telefonları dinlemek için birçok farklı yöntem kullanılıyor. İyi niyetli olsanız bile başkasının telefonunu dinlemek yasalara aykırıdır. Savcılık telefon dinlemeye izin verirse başkalarının telefonlarını dinleyebilirsiniz. Diğer tüm yöntemler yasa dışıdır.

Başka birinin telefon görüşmesini dinlemek için kullanabileceğiniz yöntemler şunlardır:

  • IMSI cihazı sayesinde şifreleme yöntemlerini kaldırarak,
  • Mobil dinleme cihazları sayesinde frekans yakalayarak,
  • Casus programlar,
  • Operatör aracılığıyla dinleyebilirsiniz.

Telefon Dinleme Programları

Telefonunuzun çevresini gizlice dinleyebilirsiniz. Birçok firma bu durum için farklı yazılımlar kullanıyor. Ancak bu programların çoğu çalışmıyor ve sizi birçok tehlikeye sokabiliyor. Sizin için telefon dinleme programlarını araştırdık. En iyi dinleme ve izleme programları şunlardır:

  1. Flexıspy: Flexıspy sayesinde hedef telefonun bulunduğu ortamı ya da yaptığınız tüm konuşmaları kolayca dinleyebilirsiniz. İlk olarak dinlenecek telefona Flexıspy uygulamasını yükleyin ardından kendi telefon numaranızı bu uygulamaya tanımlayın.
  2. mSpy: Uzaktan telefon dinlemek ve telefonu takip edeceğiniz en iyi casus programlarından biridir. Bu uygulama sayesinde karşı taraf takip edildiğini bilmeden kolayca telefon dinlemenizi sağlar.
  3. Hoverwatch: Kamera, ses, konum ve tüm uygulamalara erişim sağladığı gibi tüm cihazlarda kullanılır. Arama süresi, telefon numarası ve konuşulan tüm kayıtları izleme fırsatı sunmaktadır.

Programsız Telefon Dinleme

Telefona programsız cevap vermenizi sağlayacak bir web sitesi veya yazılım yoktur. Cihazınıza ve izlenecek cihaza belirli programlar yükleyerek dinleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Telefonları santral, frekans yakalama ve IMSI cihazları kullanarak dinleme yöntemi oldukça zordur. Bunu en iyi casus programlardan olan mspy, hoverwatch, fkexıspy gibi programları yükleyerek yapabilirsiniz.

Eşimin Telefon Görüşmelerini Dinlemek Mümkün Mü?

Eşler ve sevgililer arasında en sık tartışılan konulardan biri de telefona nasıl cevap verileceğidir. Başkalarının çağrılarını dinlemek istiyorsanız cihazınıza casus programlar indirmeniz gerekir. Ancak bu programları kullanabilmek için belirli ücretler ödemeniz gerekiyor. Telefon görüşmelerini en iyi şekilde dinleyebileceğiniz programlar şunlardır:

  • Hoverwatch
  • Mspy
  • FlexıSpy
  • EyeZy

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.