WhatsApp duruma baktığım nasıl görülmez, duruma gizlice bakılır mı?

WhatsApp duruma baktığım nasıl görülmez, duruma gizlice bakılır mı?
WhatsApp'ta gördüğünüz durumu nasıl gizleyeceğinizi ve WhatsApp durumunu görüntülemenin püf noktalarını sizlerle paylaşıyoruz.

WhatsApp durumunu inceledikten sonra okundu bilgilerinin nasıl kapatılacağını görelim. Gördüğünüz WhatsApp durumunu gizlemek için durumu uçak modunda veya internet kapalıyken görüntülemeniz gerekiyor. Bu sayede karşı tarafa durumu gördüğünüze dair bir sinyal gönderilmeyecektir. WhatsApp durumunu gizlice kontrol etmenin bir başka yolu da diğer durumları görüntülerken gizlice kaydırmaktır. Bunu yapmak için kişi durumu tam olarak açmaz, böylece kişi yandan sadece biraz görebilir.

WhatsApp durum görme nasıl gizlenir?

WhatsApp durumunu görüntülemeye yönelik ipuçları hala en çok araştırılan ipuçları arasındaki yerini koruyor. “WhatsApp durumu kontrol ettikten sonra okundu bilgilerini devre dışı bırak” sorusu sıklıkla aranıyor.

Whatsapp durumuna gizlice bakanlar görülebilir mi?

WhatsApp durumuna gizlice bakmanın mümkün olmadığı bir noktada tabi ki gizlice bakanları görmekte mümkün değil. Yani kısacası WhatsApp uygulamasında bir hile yapmak mümkün değil.

Whatsapp kişiye özel durum paylaşımı anlaşılır mı?

Kişisel WhatsApp durumunun paylaşılması başkaları için anlaşılmazdır. Ayarlarda yaptığınız değişikliklerle kişiselleştirilmiş durumu paylaşabilirsiniz. Seçtiğiniz kişiler dışında hiç kimse durumunuzu göremez.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.