Tiktok fenomeni Ceren Yaldız kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Tiktok fenomeni Ceren Yaldız kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Son dönemde birçok kişi sosyal medyada adını duyurmaya devam ediyor. Güzelliği ile milyonları peşinden koşturmayı başaran ve her paylaşımı ile isminden söz ettiren Ceren Yaldız hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Tiktok fenomeni Ceren Yaldız kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

İnternet dünyasında her geçen gün yeni isimler milyonlarca kişiye ulaşıyor. Video ve fotoğraflarıyla sanal dünyanın takipçiliğini kazanan ve birer ünlü haline gelen fenomenere bir yenisi daha eklendi. Ceren Yaldız Tiktok'un yanı sıra Instagram'da da yayınladığı paylaşımlarla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Kendisi hakkında da internette pek çok araştırma söz konusu ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Tiktok fenomeni Ceren Yaldız kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



Ceren Yaldız kimdir?

Selena Gomez'i kendisine ikon olarak gören ve şarkıcılık yapan Ceren Yaldız son olarak Ara Ara şarkısını yayınladı. Yine milyonlarca kişi tarafından izlenen videosuyla adını listelere yazdırmayı başaran Yaldız, aktif kullanıcılar arasında Tiktok'ta en fazla takipçisi bulunan isimlerden biri. Dergy dergisinden Sebla Koçan'a verdiği röportajda fenomenlerin müzik işine girdiğini ancak gönülden isteyenlerin başarıya ulaşacağını düşündüğünü ifade eden Yalnız, 2-3 senedir sanal dünyanın zirvesinde bulunuyor.

Dergy röportajından; "Oyuncu olmak küçüklükten bu yana hep istediğim bir şeydi. Bu tip bir fırsat çıkarsa tabii ki değerlendireceğim. Ama müzik benim için arka planda kalmaz, ikisini de bir arada yürütmeyi düşünürüm."


 

Ceren Yaldız'ın kaç takipçisi var?

Instagram, Tiktok ve Youtube'da hesapları bulunan Ceren Yaldız'ı birçok şehrin nüfusun katbekat üzerinde kullanıcı takip ediyor. Güzel şarkıcının Youtube'da 1 milyona yakın abonesi var. Tiktok'ta 8,7 ve Instagram'da ise 1.6 milyon kişi tarafından takip ediliyor.


ceren yaldız tiktok

ceren yaldız tiktok

ceren yaldız tiktok

ceren yaldız tiktok

ceren yldız tiktok

ceren yaldız tiktok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.