Twitter'dan kullanıcılarına şifre değiştirme uyarısı! Şifre nasıl değiştirilir

Twitter'dan kullanıcılarına şifre değiştirme uyarısı! Şifre nasıl değiştirilir
Dünyanın en çok kullanılan mikro blog sitesi Twitter'a bugün girenler bir sayfalık uyarı ile karşılaştı. Bu ekranda şifrelerin değiştirilmesi gerektiği ve bunun hesapların koruma altına alınması için yapılacağı açıklandı. Peki Twitter'da şifre nasıl değiştirilir? İşte anlatımı...

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter'da da zaman zaman bazı aksaklıklar yaşanıyor. Bunlardan sonuncusu ise şifre konusunda görüldü. Sitenin ağlarında gözlemlenen ve tespit edilen şifre hatasından dolayı kullanıcılardan şifrelerinin değiştirilmesi istendi.

Şirket, tespit edilen hata yüzünden şifre koruma sisteminde bilgi sızıntısının yaşanmadığını kaydetti. ABD’li şirket, sistemde bulunan bir “böcek” nedeniyle kullanıcı şifrelerin maskelenmeden depolandığını ve bu durumun çeşitli sorunlara yol açabileceği uyarısında bulundu.
 

Twitter'da şifre nasıl değiştirilir?

Eğer bir Twitter kullanıcısı iseniz şifrenizi iki şekilde değiştirebilirsiniz. Bunlardan ilki masaüstü bilgisayarından. Sağ üstten profil resminize tıkladıktan sonra ayarlara ve gizliliğe, ardından da şifre kısmına tıklamanız gerekmektedir. İkincisi ise mobil araçlardadır. Sol menüden yine ayarlar ve gizlilikler sekmesinden şifreye tıklayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.

twitter şifre değiştirme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.