Ve belli oldu! PlaySation (PS 5) çıkış tarihi, fiyatı ve özellikleri

Ve belli oldu! PlaySation (PS 5) çıkış tarihi, fiyatı ve özellikleri
Uzun zamandır beklenen ve piyasaya sürülmesi için sabırsızlanılan PlayStation 5 için çıkış tarihi, fiyatları ve özellikleri belli oldu. İşte detaylar...

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation yeni sürümüyle çıkmaya hazırlanıyor. Her yıl milyonlarca dolarlık satış gerçekleştiren Sony yeni cihazıyla da bir hayli iddialı. Yıllardır PlayStation 4 ile yoluna devam eden teknoloji devi artık 5'i çıkarmak için o günü bekliyor. Oyun severler de PlayStation 5 ne zaman çıkacak, özellikleri neler ve fiyatı kaç lira? gibi sorular soruyor. İşte yanıtı...

PlayStation 5 ne zaman çıkacak?
Sony'nin yeni cihazında kullanacağı AMD işlemcilerin çıkış tarihi en az 2020 sonbaharı olarak görünüyor. Bu günden önce PS5'in satılmayacağı öngörülüyor. 4K desteği de sunacak olan PlayStation 5 için oyuncuların bir süre daha beklemesi gerekecek.

PlayStation5 özellikleri
Zen 2 ve Navi 20 grafik yongasından güç alacak olan PS5, 24 GB GDDR6 bellek kullanacak. Sistem, RAM'in 4 GB'ını kendine ayıracak. Depolama kapasitesine geldiğimizde ise en düşük modelin 2 TB alan sunması bekleniyor.

PlayStation 5 fiyatı
Fiyatlarla ilgili henüz hiçbir bilgi bulunmasa da, şirkete yakın kaynaklar cihazın 499 dolardan satışa sunulacağını düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.